En marxa les obres de la nova estació de Santa Perpètua de Mogoda

Renfe calcula que duraran nou mesos i inverteix un total de 1.768.135 euros per construir un nou edifici de viatgers i ascensors, entre altres coses

La maquinària l’obra treballant a la zona de la futura estació | Cedida La maquinària l’obra treballant a la zona de la futura estació | Cedida

Renfe ha iniciat  les obres de construcció de la futura estació de Santa Perpètua de Mogoda, que comptarà amb els serveis de la línia R8 de Rodalies de Barcelona, segons han informat en un comunicat. Les actuacions contemplen un import de 1.768.135 euros i un termini d’execució de l’obra civil de nou mesos. Aquestes tasques les durà a terme Mogoda la UTE Contratas Vilor S.L. - Petrucco S.A.

Més info: Táboas (Renfe): "No estem tan malament en puntualitat"

Actualment, Santa Perpètua compta amb una estació de rodalia situada en la línia R3 que permet enllaçar la població amb Barcelona en un temps de viatge de 16 minuts. Amb la nova estació es donarà servei a la zona de la Granja Soldevilla i als barris de Can Taió i Can Folguera.

Els serveis de la línia R8 permeten connectar el Vallès Occidental i el Vallès Oriental sense haver de passar per Barcelona, oferint connexions amb les línies R2 nord a Mollet Sant Fost i Granollers Centre, amb la línia R7 a Cerdanyola Universitat així com amb la línia R4 a les estacions de Castellbisbal i Martorell.

Les actuacions previstes en el projecte per a la construcció de la futura estació inclouen un nou edifici de viatgers, així com màquines autovenda i control d'accessos, un pas inferior de connexió entre andanes, urbanització dels accessos i sistemes d'informació al viatger entre altres coses.

Més informació
Renfe eleva un 59% els seus beneficis per l'increment de passatgers
Renfe entra amb alta velocitat a França
Renfe serà present al B-Travel
Avui et destaquem
El més llegit