Renfe serà present al B-Travel

Els viatgers que adquiereixin un bitllet de Rodalies podran accedir de forma gratuïta a la fira

B-Travel torna a fira centrada en reactivar els viatges locals i nacionals | Cedida B-Travel torna a fira centrada en reactivar els viatges locals i nacionals | Cedida

Renfe participa en la nova edició del saló del turisme B-Travel que es celebra del 22 al 24 de març al recinte firal de Montjuïc. En el marc d’aquesta cita turística, Renfe presentarà el nou servei de wifi en els serveis AVE des de Barcelona que entrarà en servei a partir del proper mes d’abril en el serveis AVE Barcelona-Madrid, i Barcelona França.

Més info: El B-Travel oferirà tres esdeveniments dedicats als professionals

Per tal d’apropar aquest servei de connexió inhalambrica als clients i visitants, Renfe facilitarà del servei wifi gratuït pels visitants al saló B-Travel, presentant la seva plataforma PlayRenfe.

A més, amb l’objectiu d’apropar el saló B-Travel als visitants, Renfe vol facilitar la visita al saló als clients del servei de Rodalies de Catalunya. Des d’aquesta setmana, i fins el proper 24 der març, els viatgers que adquireixin un bitllet propi de Renfe de Rodalies de Catalunya fins el 24 de març podran gaudir gratuïtament de l’accés a la fira.

Més informació
B-Travel rep 30.000 visitants, un 10% més
B-Travel registra un 2% més de participació d'empreses
El B-Travel se centrarà en els professionals
Avui et destaquem
El més llegit