Ordesa adquireix la marca Colnatur per diversificar

Els laboratoris santboians apunten als 200 milions de facturació a través d'adquisicions i internacionalització

El complement Colnatur que ara distribueix Ordesa El complement Colnatur que ara distribueix Ordesa

Laboratoris Ordesa ha comprat la marca Colnatur a la companyia Proteïn, situada a Celrà, a la comarca del Gironès, amb la qual cosa manté la seva estratègia de diversificació de productes en la línia marcat pel seu pla estratègic.

En un comunicat, la firma destaca que la marca Colnatur aporta una línia de productes a base de col·lagen, composta principalment per complements alimentaris funcionals destinats a combatre el dolor articular, la pèrdua de massa òssia i l'envelliment de la pell.

El conseller delegat de Laboratoris Ordesa, Joan Permanyer, explica que "l'adquisició de la marca ens permet avançar en la nostra estratègia de diversificació de producte en altres segments de mercat, amb noves línies que ofereixin solucions nutricionals a diferents necessitats".

Laboratoris Ordesa, que compta amb una cartera de més de 400 referències, va facturar 138 milions el 2017 i preveu arribar als 200 milions el 2020 a través de la diversificació de productes i l'aposta pels mercats internacionals, que generen ja al voltant del 50% de les vendes totals.

Més informació
Zurich, Servihabitat i Ordesa també es muden
Ordesa preveu que l'exportació aporti el 70% de vendes el 2020
Ordesa vol créixer amb la natalitat asiàtica
Avui et destaquem
El més llegit