La patronal gironina s'alia amb el Girona FC

L'objectiu compartit és potenciar el territori gironí i l'arrelament a les comarques

El president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona i el president del Girona FC | Cedida El president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona i el president del Girona FC | Cedida

La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) i el Girona FC han enfortit la seva aliança amb la incorporació del club esportiu a la patronal amb la voluntat d'aportar la visió empresarial de l'esport. "És un orgull sumar esforços amb el club del nostre territori i buscar sinergies amb la promoció de les activitats de les dues entitats", ha destacat l'entitat en un comunicat.

Des de la FOEG i el Girona FC es valora de manera molt positiva aquest conveni que permet sumar esforços i potenciar el territori gironí en el seu conjunt, amb els objectius de promoció, enfortiment econòmic i arrelament a les comarques gironines.

“El Club és un ambaixador immillorable per al nostre territori,  que garanteix una notable repercussió i notorietat tant a Catalunya com a l’Estat espanyol i al món”, destaca el president de la patronal gironina, Ernest Plana. D’altra banda, el president del Club, Delfí Geli també ha destacat que “és molt important estar dins del teixit empresarial de Girona i poder participar activament amb l’objectiu de potenciar el nostre territori”.

La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona és un lobby empresarial que defensa els interessos dels gremis, organitzacions sectorials i empreses associades. Compta actualment amb més de setanta associats que representen prop de 15.000 companyies de tots els sectors. 

Avui et destaquem
El més llegit