Pluja de premis internacionals pels càmpings de Tarragona

Playa Montroig Camping Resort ha estat reconegut com a millor càmping d'Espanya

Playa Montroig Camping Resort ha estat reconegut com a millor càmping d'Espanya | Cedida Playa Montroig Camping Resort ha estat reconegut com a millor càmping d'Espanya | Cedida

Aquesta setmana s'ha fet entrega dels ACSI Awards 2023 en una gala celebrada a Altea (Alacant). En aquesta segona edició d'aquests premis, nou càmpings de la demarcació de Tarragona han rebut distincions. Així, el Playa Montroig Camping Resort ha estat reconegut com a millor càmping d'Espanya; La Torre del Sol (Mont-roig del Camp) ha guanyat en la categoria "Càmping més divertit per a nens d'Espanya" i set càmpings més han rebut una menció d'honor per trobar-se entre els 50 millors càmpings d'Espanya. Aquests han estat: Càmping Estanyet (Les Cases d'Alcanar), Alannia Els Prats (Mont-roig del Camp), Camping Joan Bungalow Park (Cambrils), Camping La Llosa & Bungalow Park (Cambrils), Camping & Resort Sangulí Salou, Tamarit Beach Resort (Tarragona) i Stel Camping & Bungalows Resort (Roda de Berà).

Mireia Sans, presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha explicat que "aquests premis els decideixen campistes de tot Europa que voten el seu càmping favorit en diverses categories. És un orgull que nou dels càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre estiguin entre els cinquanta millors de l'Estat i que un dels nostres hagi estat votat com el millor de tots".

Sans ha afegit que "la nostra província és líder al món del càmping; som una destinació única amb uns càmpings fantàstics, tant a la costa com a l’interior. Aquests reconeixements que contínuament anem rebent ens posicionen com els referents. Els hi vull donar les gràcies a tots els càmpings per totes les inversions i per tot el servei que ofereixen als nostres visitants, és un esforç important".

Finalment, ACSI és una empresa holandesa especialista en càmpings líder a Europa. El seu objectiu és aglutinar en un mateix lloc, tota l’oferta i informació sobre càmpings de tot Europa. De fet, aquests càmpings són revisats per inspectors anualment per assegurar-se que continuen reunint els requisits necessaris per formar part d'aquesta plataforma. 

Més informació
Cunit dóna el vistiplau al càmping-resort amb llacuna per practicar surf a la Masia Cal Pla
La pandèmia dona ales al càmping català
Un càmping català, premiat com el més sostenible d'Europa
Avui et destaquem
El més llegit