El Port de Tarragona inverteix a reduir les seves emissions de CO2

L'organisme incrementarà l'eficiència de les seves instal·lacions d'il·luminació, amb un estalvi energètic del 44,5% anual

El Port de Tarragona pretén millorar l'eficiència energètica del seu equipament d'il·luminació | EP El Port de Tarragona pretén millorar l'eficiència energètica del seu equipament d'il·luminació | EP

El Port de Tarragona ha realitzat una inversió en un increment de l'eficiència energètica de les seves instal·lacions d'il·luminació que li permetrà retallar el seu consum i emissions de CO2, segons ha informat aquest dilluns. La millora suposa una reducció anual aproximada de 915,3 quilograms de CO2 emesos i una reducció del consum elèctric del 44,5% anual, segons els càlculs dels responsables del Port.

L'organisme va plantejar aquesta acció fa ja tres anys, amb un pressupost total d'1,5 milions d'euros, i es preveu que les accions sobre els sistemes d'il·luminació s'implementin durant el darrer trimestre de 2021. Aquesta actualització de l'equipament del Port s'emmarca dins del seu Pla de Sostenibilitat-Agenda 2030.

L'actuació suposarà la substitució de 906 projectors instal·lats en 116 torres d'il·luminació – la gran majoria de les 133 que actualment il·luminen el Port de Tarragona – entre altres aspectes encara no especificats per l'organisme.

Més informació
El Port de Tarragona és el segon port que més creix en trànsit d'asfalt
El Port de Tarragona instal·larà una terminal ferroviària a Guadalajara
El Port de Tarragona destina 660.000 euros a millorar els ferms
Avui et destaquem
El més llegit