El Port de Tarragona destina 660.000 euros a millorar els ferms

La institució presenta dos projectes per identificar les zones amb més trànsit rodat de maquinària i aplicar les obres necessàries

El Port de Tarragona actuarà sobre els ferms més desgastats per "minimitzar la inversió en futures intervencions" | EP El Port de Tarragona actuarà sobre els ferms més desgastats per "minimitzar la inversió en futures intervencions" | EP

El Port de Tarragona ha destinat més de 660.000 euros a dos projectes per millorar els ferms a diversos punts de les seves instal·lacions. L'objectiu és millorar els ferms del Port que presentin una alta intensitat de trànsit de vehicles, maquinària i material logístic. Amb aquesta operació s'allargaria la durabilitat dels paviments de les zones sobre què s'actuï.

El primer dels dos projectes estarà dedicat a identificar zones de tot el port on es pugui actuar amb millores dels ferms, i compta amb un pressupost de 339.000 euros. Aquest primer pla hauria d'executar-se en un termini màxim de dos mesos, i té com a objectiu "minimitzar la inversió en futures intervencions".

El segon projecte, segons ha informat la institució, és "més específic i tancat", i està dedicat concretament a les millores necessàries a la zona del Moll Aragó. Aquesta àrea és una de les més transitades, i, per les circumstàncies concretes de les edificacions i l'antiguitat dels edificis, el ferm aguanta una pressió major que a la resta del Port. Així, el projecte concret dedicat al Moll Aragó comptarà amb més de 325.000 euros de pressupost, que es destinarà a les zones concretes que necessitin més manteniment.

Més informació
Port de Tarragona i Repsol s'alien en un macroprojecte de 260 milions d'euros
El Port de Tarragona, líder en tràfic de productes agroalimentaris
Avui et destaquem
El més llegit