El Port de Tarragona revalida la seva certificació en ciberseguretat

La instal·lació torna a superar l’auditoria per la certificació de la normativa ISO 27001 de Gestió de Seguretat en la Informació

El Port de Tarragona es certifica com l'únic de l'Estat amb dues certificacions per ciberseguretat | ACN El Port de Tarragona es certifica com l'únic de l'Estat amb dues certificacions per ciberseguretat | ACN

El Port de Tarragona ha superat per setè any consecutiu l'auditoria que el certifica en el compliment de la normativa ISO 27001 de ciberseguretat, segons ha informat la companyia. La certificació corrobora que el Port disposa d'un nivell de seguretat de la informació d'acord amb els requeriments en ciberseguretat com a "infraestructura crítica i operador de serveis essencials".

L'Autoritat Portuària de Tarragona compta amb el sistema de ciberseguretat pel que ha estat reconeguda des de l'any 2015. A més d'aquesta certificació ISO en Gestió de la Seguretat en la Informació (SGSI), el Port compta també amb la certificació de l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS), que el converteix en l'única infraestructura portuària de l'Estat amb doble certificació en ciberseguretat.

Segons ha informat l'Autoritat Portuària, el Port de Tarragona treballarà per la "millora continua en la protecció dels seus actius crítics enfront de les ciberamenaces". L'ATP espera continuar "configurant l'estructura necessària per unir, sota un únic marc de treball, tots els esforços" de la infraestructura portuària en aquesta matèria.

Més informació
El Port de Tarragona inverteix a reduir les seves emissions de CO2
El Port de Tarragona és el segon port que més creix en trànsit d'asfalt
Avui et destaquem
El més llegit