La startup Raw Data guanya el primer Premi Metropolità d'innovació

El segon guardó, atorgat per Cornellà Open Future i l'AMB, és per al projecte de realitat virtual VTools i, el tercer, per a Kibus Petcare

Foto de família dels primers Premis Metropolitans a la Innovació | Cedida Foto de família dels primers Premis Metropolitans a la Innovació | Cedida

Els primers Premis Metropolitans a la Innovació han guardonat la startup Raw Data amb 10.000 euros. Organitzats pel Cornellà Open Future i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, han distingit l'empresa emergent que proposa solucions big data i intel·ligència artificial per al sector de l'agricultura. El segon premi -de 7.000 euros- ha estat per al projecte de realitat virtual per lluitar contra l'assetjament escolar VTools i el tercer -de 3.000 euros- per a Kibus Petcare, un electrodomèstic per cuinar per a mascotes.  

L'entrega de premis ha posat fi a la tercera edició del programa d'acceleració d'idees de base digital i escalables de Cornellà Open Future. Set startups han estat candidates a obtenir els reconeixements, que és el primer cop que s'atorguen en el marc del Cornellà Open Future. Aquesta és una iniciativa gestionada pel Centre d'Empreses Procornellà i emparada per Telefònica Open Future.  

Més premis

Aquests no han estat els únics guardons que s'han lliurat durant la gala, sinó que l'empresa municipal Procornellà n'ha atorgat tres més a les iniciatives més votades pel públic. El primer ha estat per a VTools, que podrà accedir a serveis del Centre d'Empreses Procornellà valorats en 5.000 euros l'any que ve; el segon guardó ha anat destinat a Raw Data i consisteix en el mateix paquet de serveis, però en aquest cas valorat en 3.000 euros; el tercer premi, de dues invitacions per als esdeveniments de networking del programa Cornellà Creació Fòrum, ha estat per a Sonicat System.

D'altra banda, la convocatòria per al Cornellà Open Future del 2020 ja està oberta. El termini per inscriure's és el 31 d'octubre. Les idees o projectes seleccionats gaudiran del programa d’incubació amb assessoria i formació continuada i amb accés a hub o Crowdworking La Piràmide ubicat al Viver d’Empreses Procornella.

Més informació
El Cornellà Creació celebra 10 anys: "El segle XXI és la revolució de les emocions"
Avui et destaquem
El més llegit