El Cornellà Creació celebra 10 anys: "El segle XXI és la revolució de les emocions"

Un total de 54 cites per les quals han passat 74 ponents que han tractat sectors tan diversos com l'economia, la cultura o la tecnologia

El Cornellà Creació Fòrum celebra 10 anys. | Cedida El Cornellà Creació Fòrum celebra 10 anys. | Cedida

Més de 200 persones han assistit al sopar commemoratiu del desè aniversari del Cornellà Creació Fòrum. En un acte conduït pel presentador i còmic, Txabi Franquesa, celebrat al Museu de les Aigües que es va convertir en l’escenari d’una gala molt especial a la qual hi han assistit una llarga llista de conferenciants que han passat pel fòrum al llarg de les seves deu edicions, personalitats il·lustres del món de l’economia, la cultura o la tecnologia i empresaris i directius d’empreses cabdals com Aigües de Barcelona, CaixaBank, Siemens, Oryzon, Cofidis, Puma, entre altres.

Més info: Harbisson: "Al futur podrem decidir si som cíborgs i quins sentits volem"

El debat Evolució i canvis d’aquesta dècada ha marcat l’eix central de l’esdeveniment, moderat per la periodista i cap de la secció d’Internacional d'El Periódico, Marta López, i s'ha centrat en temes que han marcat la darrera dècada, aspectes com la recessió econòmica, la globalització, la revolució tecnològica o la lluita contra el canvi climàtic. 

Puig: "El segle XXI és el de la revolució de les emocions"

"He vist un president guanyant eleccions per Twitter", de Bisila Bokoko; "Prendre decisions és una equació que no surt a Google" i "En aquest món cada cop més transparent se'ns veuen més les vergonyes", d’Isabel Aguilera; "L'ésser humà és resistent al canvi per naturalesa" i "el segle XXI és el de la revolució de les emocions", d’Inma Puig; o "Hi ha un problema cultural en qüestions de gènere" i "la vida és conflicte i s'ha de saber gestionar", d’Elisa Robles, van ser alguns dels millors titulars de la nit. 

10 anys de records

A la redacció de VIA Empresa que col·labora amb el Cornellà Creació Fòrum ressonen encara molt sovint els titulars de l'activista Òscar Camps, els directius Pedro Pablo Pérez i Sarah Harmon, l'exministra Segolène Royale, el cíborg Neil Harbisson o l'extresorera dels Estats Units Rosario Marin, entre molts d'altres. En total són 54 cites per les quals han passat 74 ponents de prestigi que han posat sobre la taula temes de sectors tan diversos com l’econòmic, el tecnològic, la innovació, temes d’interès social, cultural, empresarial, esport, moda, màrqueting, publicitat, etc.

El desembre de 2009 es donava el tret de sortida al Cornellà Creació Fòrum, una iniciativa emparada per l’Ajuntament de Cornellà i que des del començament va comptar amb el suport d’empreses de primer nivell. Un projecte que, deu anys després, manté viu el seu esperit, posicionat com a punt de trobada i espai de diàleg, reflexió i anàlisi de temes cabdals per al nostre teixit socioeconòmic amb conferenciants de primera línia del panorama nacional i internacional.

Al llarg d'aquesta dècada, el Cornellà Creació Fòrum reivindica haver adoptat "diversos formats des de conferències individuals, face to face, debats, combinant dinars amb esmorzars i tot amb un alt grau de fidelitat amb més de deu mil assistents i més de cinquanta firmes patrocinadores". La innovació també és coneixement de la mà de deu anys d’història del Cornellà Creació Fòrum. Per molts anys! I que en siguin molts més. 

Més informació
Harmon: "La majoria de les multinacionals d’Espanya estan reclutant fora del país"
"Vaig superar el repte de ser dona, mare i immigrant per ser tresorera dels Estats Units"
Òscar Camps: "La globalització no és McDonald's a tot arreu sinó tenir dret a migrar"
Pérez: "La gent confon el 'hacker' amb el delinqüent"
Siemens estrena el centre d'innovació de Cornellà
Avui et destaquem
El més llegit