Els Premis Cambra 2022 se celebraran a Olesa de Montserrat

Sota el lema 'La real passió d'Olesa: la B-40', l'esdeveniment servirà per denunciar el retard en la finalització de la B-40

Representants de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i la Cambra de Terrassa | Cedida Representants de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i la Cambra de Terrassa | Cedida

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa estan ultimant els detalls de l'acte dels Premis Cambra 2022, que enguany se celebraran a Olesa de Montserrat, sota el lema La real Passió d'Olesa: la B-40. L'esdeveniment s'enfocarà en denunciar el retard en la finalització de la B40, una infraestructura cabdal per a l'activitat socioeconòmica d'Olesa de Montserrat i de la demarcació de la Cambra de Terrassa. L'indret escollit per a aquesta edició és el Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat, dissenyat per l'arquitecte Jan Baca i Pericot, construït expressament per allotjar sessions de La Passió d'Olesa, una de les escenografies de majors dimensions en l'àmbit internacional.

L'acte pretén combinar l'esmentada denúncia sobre la B40 amb el lliurament dels Premis Cambra en les categories d'Internacionalització, R+D, Sostenibilitat i Lideratge Empresarial. I ho vol fer en el marc d'un espectacle innovador en el qual ja hi treballen la Cambra de Terrassa i la Productora la Mola, amb qui hi col·labora el director teatral Miquel Gorriz. De fet, la Cambra de Terrassa ja va impulsar una forta innovació en el format dels Premis Cambra l'any 2021, quan va incorporar una obra de teatre en un guió ideat pel dramaturg Sergi Pompemayer.
La Cambra està treballant també la possibilitat de fer un trasllat amb autocar per a aquelles persones que es desplacin als Premis Cambra 2022 des de poblacions del Vallès i, així, fer un recorregut per una part del traçat inacabat de la B40.

Més informació
Cambra de Terrassa estrena la delegació digital de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat
Cambra de Terrassa alerta de "greus incidències" al teixit empresarial per la guerra a Ucraïna
La Cambra de Terrassa "es planta” per la Llei de Cambres
Avui et destaquem
El més llegit