El programa d'assessorament de la Riera de Caldes acompanya 85 empreses

La iniciativa Creixement VIA-C es consolida com a programa de suport a la competitivitat

El programa d'assessorament de la Riera de Caldes es consolida El programa d'assessorament de la Riera de Caldes es consolida

El programa d'assessorament per a empreses de la Riera de Caldes ja ha acompanyat un total de 85 companyies. Des que va ser creat l'any 2014, el programa Creixement VIA-C ofereix un servei d'assessorament empresarial especialitzats i gratuït per a les empreses del territori per tal de millorar la seva competitivitat.

Segons expliquen des de l'organització, a partir d'una primera entrevista inicial de diagnosi, un consultor especialista dóna suport i acompanyament a les empreses en identificar els principals problemes, necessitats i solucions, definir una estratègia adequada per iniciar un procés de canvi, definir les accions i línies d'actuació per augmentar la competitivitat de l'empresa. En funció de les necessitats detectades, s'ofereixen diferents especialitats d'assessorament. Les més demandades han estat suport en màrqueting, en gestió de costos, en gestió d'equips i management i en reflexió estratègica.

La major part de les empreses que s'han beneficiat d'aquestes consultories han estat microempreses i autònoms. El 90,7% han estat empreses de menys de 25 treballadors. Per activitat el sector industrial ha estat majoritari amb un 25% dels assessoraments, seguit del sector de serveis a les persones, amb un 19,7% i del comerç al detall, amb un 18,4%. Totes les empreses mantenen la seva activitat menys una que ha tancat. I totes continuen ubicades a la Riera de Caldes menys una que s'ha traslladat.

El passat mes d'abril va finalitzar la 4a edició i ben aviat es tornarà a obrir el procés d'inscripció a la propera convocatòria. Per dur a terme aquesta iniciativa es compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i és un servei totalment gratuït per les empreses del territori. Les empreses interessades a participar en l'edició 2018 poden posar-se en contacte amb el Servei de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Més informació
La Riera de Caldes apropa clients i proveïdors de Km0
La Riera de Caldes aplega més de 48.800 treballadors
Avui et destaquem
El més llegit