La Riera de Caldes apropa clients i proveïdors de Km0

S’engega una plataforma virtual per posar en contacte empreses veïnes i estalviar costos

Les localitats de la Riera de Caldes compten amb un teixit empresarial tupit Les localitats de la Riera de Caldes compten amb un teixit empresarial tupit

En els diferents projectes cooperatius desenvolupats en l’àmbit de la Riera de Caldes s’ha detectat que les empreses del territori sovint desconeixen les característiques del teixit empresarial més proper. Una empresa de Santa Perpètua pot estar buscant un proveïdor a  quilòmetres de distància i desconèixer que al municipi veí de Palau-solità i Plegamans hi ha una empresa que li podria proporcionar el servei o producte que està buscant.

Aquest fenomen minva la competitivitat del territori, atès que la compra i la venda de béns i serveis entre empreses geogràficament properes és una pràctica amb un marge significatiu de creixement i que permet reduir tant costos econòmics com mediambientals.

Amb la motivació d’incrementar l’intercanvi comercial entre les empreses ubicades en aquesta àrea econòmica, d’una elevada concentració d’activitats industrials i logístiques, l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes ha llançat el Portal Clients i Proveïdors KM0.  

En la secció KM0 del portal, les companyies poden personalitzar ofertes sobre els seus productes o serveis. D’aquesta manera, les empreses poden fer cerques avançades de productes i serveis que precisen, i veure si alguna companyia del territori els pot proveir.

Totes les empreses disposen d’una àrea personalitzable a la plataforma, on poden afegir de forma autònoma imatges i/o catàlegs del seus productes, enllaçar les seves xarxes socials, i mantenir la informació del seu establiment permanentment actualitzada i a vista d’altres empreses.

Actualment, prop d’un centenar d’empreses ja s’han registrat a la Plataforma, que porta des de gener en funcionament.

Aquest portal on line, incorpora un directori actualitzat de totes les empreses que operen en aquesta àrea econòmica. Actualment hi ha informació sobre aproximadament 3.700 empreses.

Més informació
La Riera de Caldes aplega més de 48.800 treballadors
Inkemia compra Micro-Bios i Otec Riera
Els joves, el motor de la indústria de la Riera de Caldes
Avui et destaquem
El més llegit