Recomotor obrirà el primer macro magatzem de peces recuperades a l'Estat

La firma planeja invertir-hi un milió d'euros per donar servei a la major xarxa de desballestaments d'Europa

Recomotor a Lleida | Cedida Recomotor a Lleida | Cedida

Recomotor preveu obrir durant el 2023 a Lleida el primer macro magatzem de peces recuperades a l'estat espanyol per donar servei a la major xarxa de desballestaments d'Europa. La firma dedicada a la distribució de peces recuperades per a tallers i professionals de l'automoció planeja invertir un milió d'euros en la construcció d'aquesta instal·lació. Funcionarà amb flux de caixes intel·ligents, tindrà capacitat per a més de mig milió de referències de peces i vendrà al continent europeu. "Hem decidit continuar creixent a Espanya a causa del gran mercat que ofereixen les peces recuperades, abans d'avançar a altres països europeus o una altra gamma de producte", assenyala Jan Amat, cofundador de Recomotor.

"La voluntat és, a part de controlar la demanda actual, començar a controlar l'oferta, que en un futur serà una gran preocupació a causa de la reducció de matriculacions i els problemes logístics que ofereixen les peces importades d'altres països i aftermarket", indica Amat. Amb el macro magatzem, la firma podrà començar a emmagatzemar peces que fins ara s'enviaven només des de desballestaments. "Això permetrà controlar la qualitat de les peces, optimitzar la logística, i millorar l'experiència dels nostres tallers", explica Jan Amat.

Recomotor va néixer el 2021 amb l'objectiu de promoure l'economia circular en el sector de l'automoció. La companyia recupera les peces de cotxes en bon estat a través d'una xarxa de desballestaments i les proporciona als professionals i tallers que necessitin d'un recanvi, evitant així l'acumulació de cotxes en desballestaments i l'obsolescència. La missió del seu projecte és aprofitar al màxim la vida útil dels cotxes i minimitzar la petjada mediambiental.

Avui et destaquem
El més llegit