Regus instal·la a Cornellà un centre de 'coworking'

El proveïdor global d'espais de treball flexible vol enfortir la seva presència a Catalunya per potenciar el creixement econòmic

El nou centre de Regus a Cornellà dedicat al treball flexible | Cedida El nou centre de Regus a Cornellà dedicat al treball flexible | Cedida

El proveïdor global d'espais de coworkingRegus, ha obert un nou centre a l'Almeda Park de Cornellà de Llobregat, "per enfortir la presència de la companyia a la regió i brindar a l'ecosistema empresarial de la zona noves opcions per desenvolupar els seus negocis basades en el treball flexible", segons ha informat la companyia en un comunicat.

El nou espai està només situat a 15 minuts de l'aeroport de Barcelona i està a prop de l'estació de tren i del metro. L'empresa britànica posa així a disposició de les empreses 900 metres quadrats repartits en 47 oficines amb 131 estacions de treball distribuïdes per tota la planta del centre.

A més, també compta amb sales de reunions i conferències, connexió wifi, servei de vigilància 24 hores i un espai dedicat al networking, on els professionals podran prendre un cafè i relacionar-se amb altres empresaris. El country manager de Regus a Espanya, Philippe Jiménez, sosté que el nou centre "consolida la nostra aposta per aportar més possibilitats al teixit empresarial d'una de les àrees més productives a Espanya". Jiménez afegeix que el seu objectou és "contribuir al fet que les empreses d'aquest país puguin tenir un espai de treball flexible on desenvolupar els seus negocis i poder col·laborar així amb el creixement econòmic".

Més info: La multinacional Regus situa a Barcelona un centre de serveis

 

Amb aquest, Regus ja compta amb un total de 50 centres repartits per tot Espanya i ocupa més de 70.000 metres quadrats dedicats al treball flexible a Barcelona, València, Palma de Mallorca, Madrid, Saragossa, Sevilla, Màlaga i Bilbao.

Més informació
Una escola de pilots lituana s'instal·la a Lleida-Alguaire
Frank Recruitment s'instal·la a Barcelona i busca 100 treballadors
Avui et destaquem
El més llegit