Frank Recruitment s'instal·la a Barcelona i busca 100 treballadors

La multinacional de selecció de personal tecnològic obre la seva primera oficina al 22@

Frank Recruitment Group. | Flickr Frank Recruitment Group. | Flickr

 

Frank Recruitment Group, consultora especialitzada en selecció de personal dins el sector tecnològic, obrirà la seva primera oficina a Barcelona, concretament al 22@ a partir del pròxim 20 d'agost. D'aquesta forma, la capital catalana es convertirà en la dotzena seu al món de la multinacional del Regne Unit.

La consultora ha anticipat que crearà fins a 100 nous llocs de feina al departament comercial per a professionals amb francès i espanyol i ja preveu 150 contractacions addiccionals en els pròxims anys. 

La nova oficina se centrarà en diferents marques: Nigel Frank International, Microsoft Dynamics and Technology forBusiness, Mason Frank International, Salesforce, Washington Frank, Enterprise Resource Planning (ERP), Jefferson Frank, Amazon Web Services, Nelson Frank, ServiceNow, i Churchill Frank, Big Data and Analytics. Cadascuna amb la seva respectiva tecnologia. 

"Hem acumulat una gran experiència treballant amb els mercats de parla hispana i francesa, i l'obertura d'una oficina física en aquest 'hotspot' tecnològic ens permetrà servir als nostres clients millor que mai, al mateix temps que reforcem la nostra presència a Europa", ha destacat el conseller delegat de la companyia, James Lloyd-Townshend.

Fundada fa ja 11 anys al Newcastle, Frank Recruitment Group dóna feina a 1.400 persones a les seves oficines de Berlín, Dallas, Londres, Melbourne, Nova York, Newcastle, Filadèlfia, Sant Francisco, Singapur i Tampa.

Més informació
MediaMarkt obrirà un centre tecnològic al Prat de Llobregat
DHL inverteix 50 MEUR en una nova plataforma al Prat
Oracle serà veïna de Facebook a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit