Neix un altre restaurant virtual a Barcelona, Bentto

El xef Ismael Alonso llança un 'delivery' sense local físic basat en receptes tradicionals

Ismael Alonso, xef impulsor del restaurant virtual Bentto | Cedida Ismael Alonso, xef impulsor del restaurant virtual Bentto | Cedida

Les dark kitchens surten a la llum. La tendència del menjar per emportar ha crescut arrel de la pandèmia de la covid-19 i les restriccions establertes per frenar el virus. El xef Ismael Alonso ho ha aprofitat per llançar Bentto, que han batejat com un restaurant virtual basat en receptes tradicionals però amb un toc d'alta cuina. Galtes de porc, llobarro a la donostiarra, pollastre amb samfaina o escalivada són alguns dels plats que ofereix.  

"A nosaltres ens agrada dir que és com si recuperéssim les receptes que feia la nostra àvia i les actualitzéssim", indica l'empresa a través d'un comunicat. Presten especial atenció als treballadors. De fet, ofereixen servei per a empreses, tant de manera puntual com continuada, fent la funció de cantina de la companyia. En temps de teletreball, ofereixen portar el menjar a l'oficina o al domicili de cada empleat. 

Més info: Restaurants fantasma nascuts del ‘delivery’

Segons el comunicat, Bentto aposta per un producte de temporada i proximitat, amb la compra de la matèria primera a productors locals. L'empresa ha firmat acords amb Glovo, Uber Eats i Deliveroo per repartir els seus àpats. Tot i que de moment només està disponible a Barcelona, tenen pensat ampliar els serveis a altres grans ciutats de l'Estat espanyol. El xef de La Rioja Ismael Alonso ha treballat als restaurants de Sergi Arola i Martín Berasategui, a més de dirigir la cuina de l'Hotel Mandarín Oriental.

Més informació
Set restaurants amb cuina d'autor per emportar
Dabiz Muñoz: "Necessitem experts per aixecar el cap amb noves mesures"
Al ‘food delivery’ no tot és demanar una pizza
Avui et destaquem
El més llegit