Sacs i Big Bags construirà una fàbrica d'envasos a Bell-lloc d'Urgell

La firma té previst construir una nova fàbrica dedicada al sector dels envasos amb una inversió de quatre milions d'euros

Sacs i Big Bags i l'Incasòl signen la venda de la parcel·la | Cedida
Sacs i Big Bags i l'Incasòl signen la venda de la parcel·la | Cedida

Sacs i Big Bags ha comprat a l'Institut Català del Sòl (Incasòl) una parcel·la industrial situada a Bell-lloc d'Urgell, on la firma té previst construir una nova fàbrica dedicada al sector dels envasos, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

L'empresa preveu invertir quatre milions d'euros en aquestes noves instal·lacions, que podrien entrar en funcionament d'aquí a dos o tres anys i que suposaran la creació d'una desena de llocs de treball. Els terrenys que ha adquirit la companyia dedicada al packaging, tenen una superfície de 8.434,80 metres quadrats i estan situats en el sector industrial Vinyes del Mig.

Sacs i Big Bags, filial del grup Ilerafitex, és una firma familiar gestionada pels germans Marc i Joan Carles Guerrero. Amb la compra d'aquests terrenys, els propietaris de la firma aconsegueixen tornar a situar les instal·lacions de la fàbrica a Bell-lloc d'Urgell, 25 anys després d'abandonar aquest municipi.

Més Informació
Irta i bonÁrea sumen forces per la innovació
El Detallista o el plaer de regalar
Alquienvas, de la brossa al gronxador
Avui et destaquem
Comentaris