• Territori
  • Sanmy distribuirà les palles de Sorbos a Espanya i Andorra

Sanmy distribuirà les palles de Sorbos a Espanya i Andorra

L'empresa de fabricació de begudes refrescants de Terrassa vendrà en exclusiva les palletes comestibles

    La directora general de Sanmy, Pilar Puértolas
    La directora general de Sanmy, Pilar Puértolas
    Europa Press
    Barcelona
    29 d'Agost de 2018

    L'empresa Sanmy, dedicada a la fabricació de begudes refrescants i instal·lada a Terrassa, ha arribat a un acord amb Sorbos, una companyia que fabrica palles comestibles, per distribuir en exclusiva aquest producte a Espanya i Andorra.

     

    La directora general de Sanmy, Pilar Puértolas, ha explicat a Europa Press que l'acord es va signar el passat 14 d'agost, i estarà vigent durant tres anys, pretenent oferir aquest producte entre els seus distribuïdors i arribar als clients.

    Puértolas ha precisat que les palles tenen vuit sabors diferents: llima, maduixa, llimona, poma verda, canyella, gingebre, xocolata i neutre, a més permet personalitzar-les i això "dona molt de joc", ha remarcat.

     

    Puértolas ha indicat que "no paren de rebre comandes", encara que no ha concretat una quantitat i què suposarà per a la facturació de la companyia

    Una startup fresca

    L'ideòleg de les palles comestibles i de Sorbos és Víctor Sánchez, un criminòleg de formació, nascut a Badalona i instal·lat des de petit a Vilanova del Vallès (Barcelona), amb experiència en restauració i que un dia treballant va tenir la idea i "al costat d'un amic pastisser fabriquem la primera fa sis anys", ja que, com ha dit, ja estava sensibilitzat amb la problemàtica del plàstic.

    L'ajuda d'enginyers de la Universitat de Barcelona (UB) els va permetre obtenir la fórmula, després de nou mesos d'investigació i després altres dos anys per desenvolupar el projecte industrial, ha rememorat Sánchez, treballant en una planta de les Franqueses del Vallès (Barcelona) i actualment, "en un espai més gran" a Montornès del Vallès (Barcelona), que els permet produir, entre 2016 i 2017, 3,5 milions d'unitats i que avui dia estan duplicant aquesta xifra.

    No només les instal·lacions, també haver guanyat un dels Premis Pascual Startup, el 2016, a més de tenir com a soci del projecte el distribuïdor Gastronomia Fresca.