Sant Cugat acull el cinquè congrés sobre salut per a empresàries i directives

El Women 360º Congress té per objectiu donar més visiblitat empresarial a les dones

El Women 360º Congress torna a la ciutat de Sant Cugat del Vallès El Women 360º Congress torna a la ciutat de Sant Cugat del Vallès

El Women 360º Congress celebrarà la cinquena edició el 4 d'octubre a Sant Cugat del Vallès, una trobada sobre la salut i benestar enfocada a les dones empresàries i emprenedores. Durant tota la jorndada, Esade Creápolis acollirà un congrés en què passaran expertes de diferents àmbits relacionats amb el benestar emocional, la salut íntima i l'empresa. El Women 360⁰ Congress va néixer l'any 2011 a Sant Cugat impulsat per dues empresàries del món de la comunicació en clau femenina i saludable amb l'objectiu de cuidar i millorar la salut de la dona en l'alta direcció empresarial.

El congrés, on es troben més de 300 dones empresàries i emprenedores, serveix per posar en comú les diferents situacions que viuen les dones en llocs de responsabilitats i proposar solucions pel lideratge, la igualtat d'oportunitats la conciliació, el desenvolupament social i l'equilibri emocional, així com donar més visiblitat empresarial a les dones. Les inscripcions es poden fer a través d'internet.

Entre els convidats d'aquesta edició hi ha Caterina Biscari. física i directora d'ALBA Synchrotron, i Josep Miquel Piqué, presidente de la Asociación Internacional de Parcs Científics i Àrees d'Innovació, que parlaran sobre els lideratges en els àmbits científics i tecnològics.

L'escriptora i periodista Roser Amills; la presidenta del Grup Edelmira Calvetó i Vicesecretària de la Junta Directiva F.C. Barcelona, Maria Teixidor; la vocal de la patronal CEOE Maria Angeles Tejada; o la headhunter Arancha Ruiz són algunes de les altres convidades. En el congrés també participaran metgesses, ginecòloges i psicològues, entre altres. L'exconsellera Marina Geli també participa en el congrés, ja que forma part de l'equip organitzador.

Més informació
El santcugatenc Women 360º Congress farà el salt a Madrid
Estorach: "On són les dones? Dalt de l'escenari del Women in Mobile"
Women in Mobile premiarà la visibilitat de les dones
Avui et destaquem
El més llegit