Servihabitat tanca una compravenda de 76.000 metres quadrats

Els terrenys presenten un potencial per promoure prop de 700 habitatges d'obra nova per cobrir la "consolidada demanda" a la regió

L'operació afecta un terreny a Sant Pere de Ribes |iStock L'operació afecta un terreny a Sant Pere de Ribes |iStock

Servihabitatservicer multiproducte i multiclient de referència en la gestió d'actius immobiliaris i financers, ha liderat amb èxit una operació de compravenda que posa al mercat més de 76.000 metres quadrats d'edificabilitat a Sant Pere de Ribes, municipi de la província de Barcelona de recent urbanització, que es perfila com a alternativa d'habitatge de Vilanova i la Geltrú.

Segons ha anunciat la companyia, els terrenys donarien cabuda a uns 700 habitatges d'obra nova. Durant aquesta activitat, la Presidència de la Junta de Compensació es va encarregar de dirigir l'execució urbanística de la zona amb l'objectiu de transformar els terrenys que la componen, obtenir condicions solars i així incrementar el seu valor.

Ernesto Tarazona, director Executiu de Desenvolupament Immobiliari de Servihabitat, subratlla "la consolidada demanda que hi ha per a l'obra nova i el consegüent interès per adquirir sòl urbanitzable per tal de donar resposta al mercat". El directiu destaca que "aquest tipus d'operacions posen en valor la nostra capil·laritat territorial i el profund coneixement local del mercat, aspectes clau i diferencials per agilitzar processos i conèixer la viabilitat de cada actiu per a la planificació i la presa de decisions".

Més informació
Cat Real Estate invertirà 14 milions d'euros en immobles el 2022
La Seu d'Urgell ja disposa dels terrenys per al futur hospital
Una trentena de projectes per ocupar els terrenys de Nissan
Avui et destaquem
El més llegit