Sindicats i patronal fan un front comú per la reactivació econòmica de l’Anoia

La Unió Empresarial de l'Anoia, Comissions Obreres i UGT reclamen accions urgents per la reconstrucció econòmica i social de la comarca

Signatura del manifest entre CCOO, UGT i la Unió Empresarial de l'Anoia | Cedida Signatura del manifest entre CCOO, UGT i la Unió Empresarial de l'Anoia | Cedida

Agents socials i econòmics de l'Anoia han fet front comú per plantar cara a les conseqüències econòmiques de la Covid-19, que han fet disparar l'atur i el tancament d'empreses a la comarca. La Unió Empresarial de l'Anoia i els sindicats de Comissions Obreres i la UGT han unit esforços per liderar conjuntament i instar a l'administració a actuar urgentment per afavorir la "reconstrucció econòmica, sostenible, inclusiva i social"

"El consens i aliança entre sindicats i patronal permet que s’impulsi aquesta unitat per fer front per rebaixar l’índex d’atur, apostar per la formació i capacitació i per un canvi de model productiu basat en ocupació de qualitat i els sectors que aportin valor afegit", destaca en un comunicat la Unió Empresarial de l'Anoia. Així, defensen la importància de valors com la innovació per ser més competitius.

Aquest compromís s'ha plasmat en el Manifest per l’impuls i la reactivació econòmica de l’Anoia. Entre altres, s'aposta per la "necessitat" d'una societat més justa i cohesionada, l'ocupació estable i de qualitat i l'aposta per infraestructures i la mobilitat sostenible. Un dels eixos és el clam per la modernització de l'administració pública, amb tràmits més "àgils i fàcils".

Avui et destaquem
El més llegit