Transports Bernadet: servei logístic integral amb màxima eficàcia

Més de 150 anys d’història són testimonis i vestigis de la consolidació en el sector com a empresa líder en la logística i el transport

Transports Bernadet fa més d’un segle que opera en el sector del transport | Cedida Transports Bernadet fa més d’un segle que opera en el sector del transport | Cedida

Transports Bernadet fa més d’un segle que opera en el sector del transport, en concret, més de cent cinquanta anys que avalen el seu compromís, la seva confiança i la seva professionalitat al llarg de la seva trajectòria. Constituïda als seus inicis com una empresa dedicada al transport del tèxtil i del paper, s’ha consolidat al sector com a empresa líder que integra els més avançats sistemes tecnològics. Transports Bernadet alberga vàries generacions que han evolucionat cap a un negoci familiar que ha anat creixent al llarg de la seva història.

Durant els darrers anys, l’empresa s’ha anat dirigint cap a una nova especialització que s’ha convertit, sense cap mena de dubte, en el seu valor afegit: oferir un servei integral per als seus clients. Compromesos en donar un òptim servei que compleixi amb els paràmetres de qualitat i seguretat, però basats també en la innovació tecnològica, la puntualitat i l’ètica professional. La seva premissa és la màxima eficàcia en les entregues, sense demores ni desperfectes.

Compromís amb els clients, però també amb el medi ambient i la innovació

Els valors que regeixen Transports Bernadet són els de compromís amb els clients, però també amb el medi ambient, i la innovació.  L’empresa compta amb les més completes instal·lacions logístiques, distribuïdes dins la comarca de l’Anoia. Les seves instal·lacions ofereixen molls de càrrega i descàrrega, amb tots els mitjans necessaris per a la preparació de mercaderies per tots els lliuraments i o recepcions que es precisin.

El gran repte latent de l’empresa és adaptar-se al medi ambient. Conscients i coneixedors que cada cop, ens desplacem i ens movem cap a un mercat més tecnològic, però també més ecològic al mateix temps.

Una empresa en expansió

Una de les novetats de Transports Bernadet ha estat la inauguració d’un nou magatzem ubicat al municipi anoienc d’Òdena, al Polígon Les Gavarreres, un fet que els ha permès tenir més proximitat amb els seus clients; així com també, la renovació de la seva imatge corporativa. Transports Bernadet treballa amb empreses arreu de l’Estat oferint serveis integrals de transport, gestió amb SGA (Sistema de Gestió de Magatzem), logística final i logística inversa. A més, també ofereixen gestió d’embalatges, picking, descàrregues i càrregues d’emergència, i abasteixen a la indústria de l’automoció.

De Capellades al món

Una de les seves línies d’operació és el transport de productes d’importació. Prova d’això és el resultat de moure’s pels ports més importants de la nostra geografia. Principalment, els seus productes són forestals i que provenen d’indrets com Brasil, Xile, Canadà, Xina, Turquia, Estats Units d’Amèrica, entre altres països.

Bernadet: "Sempre s’ha de donar un sí al client, acompanyat d’un seguiment personalitzat i específic per a cada client"

Transports Bernadet compta amb una àmplia flota -amb la més avançada tecnologia- per tal de satisfer les necessitats dels seus clients i que a més, en permeti la màxima seguretat i garantia per poder oferir i brindar als seus clients una àmplia gamma de serveis d’aprovisionament i distribució dels seus productes.

El motor de l’empresa: el capital humà

Segons el gerent de Transports Bernadet, “la força de la nostra empresa resideix en l’entusiasme, el compromís personal amb el client, l’experiència i l’ambició de liderar un projecte d’èxit”, afirma. A més, Bernadet afegeix que el motor de l’empresa és la força del capital humà que hi ha al darrere. I és que gràcies a un bon treball en equip, s’obtenen bons resultats.

Sempre un sí al client

Una de les claus del seu èxit és a l’hora d’oferir serveis “demostrar que som partners importants per als nostres clients, ajudar-los a tirar els seus projectes endavant”, afirma Jordi Bernadet. I és que segons el gerent de Transports Bernadet, “sempre s’ha de donar un sí al client, acompanyat d’un seguiment personalitzat i específic per a cada client”.

Més informació
Intam, el company ideal per desenvolupar el negoci a escala internacional
Avui et destaquem
El més llegit