Turisme de Barcelona entra al Consell Mundial de Viatges i Turisme

El consorci veu l'entitat com una plataforma "molt útil" per "tenir visibilitat" en el turisme internacional

Turisme de Barcelona veu en l'entitat una plataforma "molt útil" per "sumar esforços | ACN Turisme de Barcelona veu en l'entitat una plataforma "molt útil" per "sumar esforços | ACN

Turisme de Barcelona ha entrat al Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC, per les sigles en anglès). L'organisme representa el sector privat de les empreses de viatges i turisme a escala global i treballa per promoure el desenvolupament del sector de manera sostenible, mitjançant la coordinació entre entitats governamentals, destinacions i altres agents de la indústria turística. Turisme de Barcelona veu en l'entitat una plataforma "molt útil" per "sumar esforços, generar impacte i tenir visibilitat" en el turisme internacional després de la pandèmia. A través de diferents esdeveniments, la WTTC facilita la interacció entre els membres, així com amb les autoritats governamentals i els organismes internacionals.

La directora general de Turisme de Barcelona, Marian Muro, ha assegurat que entrar a "l'associació més important del món" permetrà al consorci estar en contacte amb els consellers delegats d'entitats i empreses turístiques "per teixir aliances i acords de col·laboració". "Barcelona és una destinació de gran rellevància internacional i, en conseqüència, ha d'estar a la lliga de les grans entitats internacionals participant en les decisions i els reptes que planteja el turisme", ha assegurat Muro.

Turisme de Barcelona col·labora amb el WTTC des del passat mes de novembre, després d'arribar a un acord per gestionar a la capital catalana el segell Safe Travels, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El distintiu permet als viatgers reconèixer les empreses, entitats i destinacions que han adoptat els protocols de seguretat i prevenció davant el coronavirus i preveu inspirar i restaurar la confiança cap a les destinacions per accelerar la recuperació del turisme.

Més informació
El turisme a la cua de la recuperació
Aliança històrica del turisme per rebre fons europeus
Avui et destaquem
El més llegit