CA | ES

Una empresa d'atenció telefònica ofereix 150 llocs de feina a Reus

L’empresa, que assegura que vol consolidar la seva presència a Catalunya, garanteix que en poc temps la plantilla creixerà a les 200 persones

Unitono presenta l'arribada del seu centre a Catalunya a Redessa | Redessa Unitono presenta l'arribada del seu centre a Catalunya a Redessa | Redessa

Una empresa dedicada a l’atenció telefònica crea més de 150 llocs de treball a Reus. La companyia Unitono, del grup Avanza, que centralitza trucades de multinacionals espanyoles de sectors com la telefonia o l’energia, entre d’altres, s’ubica al polígon Tecnoparc.

Els seus directius asseguren que és el primer centre d’aquestes característiques que posa en marxa a Catalunya, amb voluntat de consolidar la seva presència al país. L’empresa garanteix que en poc temps la plantilla creixerà a les 200 persones.

De moment, ja s’està acabant de formar el personal contractat a les instal·lacions, propietat de Redessa, on s’ha ubicat la seu, en unes oficines d’uns 750 metres quadrats de superfície. Entre els llocs de feina que s'ofereixen, s'hi troben ofertes de teleoperadors, però també de supervisors o agents d'atenció al client.  L’activitat arrencarà en una setmana.

Més informació
La maltesa Blexr obre oficina a Barcelona i ofereix 40 llocs de feina
Fedefarma crearà 200 llocs de feina a Palau-Solità i Plegamans
La suïssa Erni crea 100 llocs de feina a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit