La UOC fixa el seu centre neuràlgic al 22@

La universitat catalana adquireix dos edificis al districte tecnològic de la ciutat per solucionar el problema de dispersió dels seus equips

Seu de la UOC a Barcelona, situada al 22@ Seu de la UOC a Barcelona, situada al 22@

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amplia la seva presència al 22@ amb la compra de dos edificis a la Rambla del Poblenou, un dels quals ja ocupa en règim d'arrendament. D'aquesta manera, el centre vol consolidar la seva aposta pel districte tecnològic de Barcelona i, alhora, donar solució al problema que suposa la dispersió dels seus equips, que actualment es troben repartits per tota la ciutat, fet que afecta l'eficiència i sostenibilitat de l'organització.

Ambdós immobles, situats al complex de Can Jaumandreu, una antiga fàbrica tèxtil, han tingut un cost de 30,6 milions d'euros i s'han adquirit al fons d'inversió alemany BNP Paribas Real Estate Investment Management Germany GMBH, gestionat per INVESCO. L'operació inclou el dret a la superfície de la finca per un període de 75 anys i la propietat dels edificis i el pàrquing, un conjunt que suma més de 12.000 metres quadrats.

La previsió és que els equips de la UOC que es traslladaran al 22@ hi comencin a treballar el 2021, un cop s'extingeixi el lloguer vigent de l'ajuntament de Barcelona que suporta un d'ells i es puguin adequar les noves instal·lacions.

Més informació
La UOC s'endú vuit startups al 4YFN
La UOC crea Invergy, una empresa d’inversió en startups
La pujada de gener: un concepte desfasat?
Avui et destaquem
El més llegit