Vente-privee lloga una nau a Prologis

L’operació d’arrendament és una de les més grans realitzades a Espanya aquest 2018

Prologis Park Penedès | Cedida Prologis Park Penedès | Cedida

L’empresa francesa d’ecommerce Vente-privee ha llogat un espai de 48.400 metres quadrats a Prologis. Amb aquesta operació, Vente-privee disposarà del 100% de la primera nau del Prologis Park Penedès, que compta amb tres immobles amb una superfície total de 128.000 metres quadrats.

L’operació, una de les més grans realitzades a Espanya en el que portem d’any, ha estat assessorada per la consultora immobiliària JLL.

“Prologis Park Penedès està perfectament localitzat per servir des d’allà a la península Ibèrica i el sud d’Europa. I la decisió d’establir operacions en el Penedès confirma el valor estratègic d’aquest parc i la seva ideal ubicació”, ha apuntat Gustavo Cardozo, vicepresident sènior de Prologis Iberia, en un comunicat, qui ha afegit que estan molt contents que “Vente-privee decideixi apostar estratègicament per consolidar les seves operacions amb nosaltres”.

Prologis Park Penedès està situat a les localitats de Santa Oliva i La Bisbal del Penedès, en el Corredor del Penedès, un dels corredors logístics més importants d’Espanya. Segons Cardozo, el parc “té excel·lents connexions amb Barcelona, tota la península Ibèrica i un accés ràpid i fàcil a dos ports principals com són el de Barcelona i Tarragona”.

Més informació
Vente-Privée compra la catalana Privalia
Vente Privee, un negoci 'high cost' per vendre 'low cost'
Vente-privee s'endú el Pyrénées
Avui et destaquem
El més llegit