Vilanova i la Geltrú acull el Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf

Sota el lema "Web 3.0: Descobreix el Futur Digital", arriba la tercera edició del congrés que apropa les tecnologies més avançades del món digital

Imatge general de Vilanova i la Geltrú | iStock Imatge general de Vilanova i la Geltrú | iStock

El Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf prepara la seva tercera edició que se celebrarà el dissabte dia 25 de març a Vilanova i la Geltrú. Sota el lema "Web 3.0: Descobreix el Futur Digital", la cita tindrà com a objectiu inspirar a les empreses de la zona, apropant les possibilitats de la innovació i les tecnologies més avançades del món digital.

Un congrés que acosta les darreres innovacions

El congrés dona lloc a diferents sessions simultànies, 5 dedicades a l'emprenedoria i startups, i 5 dedicades a temes innovadors com ara la intel·ligència artificial (IA), el blockchain, el metavers o la indústria 4.0. El congrés ofereix un track dedicat a viure demostracions d’experiències interactives, així com espais dedicats al networking i la interrelació empresarial. Es tracta d'una proposta "family-friendly" que també disposa d'espais de jocs i activitats per als més petits.

Al congrés es tractaran temes innovadors com ara la intel·ligència artificial (IA), el blockchain, el metavers o la indústria 4.0

La jornada conclourà amb un Startup Pitch Competition, una oportunitat única perquè les startups de la zona presentin els seus projectes. Les iniciatives guanyadores rebran inversió en el seu projecte, un bootcamp d'acceleració de startups, formació i mentoratge personalitzat, així com l'oportunitat de participar en un fòrum d'inversió per connectar amb inversors clau del sector.

La cita reuneix a ponents inspiradors

L'esdeveniment, organitzat per Tandenn, la comunitat d'emprenedors, innovadors i startups del Penedès-Garraf, i Neàpolis, l'agència d'innovació pública de Vilanova i la Geltrú, comptarà amb la presència de ponents com Beatriz Martin, directora digital de BBDO-Espanya, Xavier Simó, president i fundador d'Inlea Holdings o Lucas Puerta, cofundador de Luma, entre d'altres. Serà, per tant, una oportunitat per aprendre sobre les tecnologies emergents i la creació d'ecosistemes locals que fomentin la innovació i l'emprenedoria.

Més informació
Vilanova i la Geltrú impulsa el projecte de turisme gamificat més gran de l'estat
Primer vaixell 100% elèctric i reciclable per a usos portuaris a Vilanova i la Geltrú
La multinacional Mahle tanca la fàbrica de Vilanova i la Geltrú
Avui et destaquem
El més llegit