Vithas invertirà 60 milions a un nou hospital al Baix Llobregat

Des de l'empresa consideren Catalunya com un territori estratègic en el seu creixement

Projecció del nou hospital que VIthas instal·larà a la comarca del Baix Llobregat | EP Projecció del nou hospital que VIthas instal·larà a la comarca del Baix Llobregat | EP

L'empresa sanitària Vithas farà una inversió de 60 milions d'euros en la construcció d'un nou hospital al Baix Llobregat. El nou centre comptarà amb un 40.000 metres quadrats de superfície i, segons estimacions de la companyia, estaria operatiu l'any 2023, amb una cobertura que abastaria els municipis d'Hospitalet de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Cornellà, entre altres, així com diversos barris de Barcelona limítrofs amb la comarca.

Segons l'empresa, l'emplaçament del nou hospital es troba en una àrea d'influència "altament dinàmica", amb altes taxes d'activitat, un fort desenvolupament industrial i més d'un milió d'habitants. Vithas ha destacat, a més, les abundants línies de comunicació a què s'hi pot accedir. Segons el director general de la companyia, Pedro Rico, la instal·lació en el Baix Llobregat suposa una "prova d'interès" per part de Vithas pel que fa a la seva presència a Catalunya.

Segons ha informat l'empresa, el nou hospital estarà dotat d'una completa cartera de serveis mèdics i quirúrgics, "tecnologia sanitària d'avantguarda" i tots els sistemes d'informació i experiència digital per als pacients disponibles als centres de Vithas. El centre incorporarà, a més, activitats de docència i investigació, així com entorns de "foment d'activitats" d'orientació social i divulgativa.

Més informació
Quirónsalud obrirà el 2023 el primer hospital privat de Badalona
Avui et destaquem
El més llegit