Quirónsalud obrirà el 2023 el primer hospital privat de Badalona

El grup farà una inversió de 40 milions d'euros en el nou centre sanitari, que estarà situat a l'Avinguda Navarra de la ciutat barcelonina.

Imatge de la presentació del futur hospital del grup Quirónsalud a Badalona | Europa Press Imatge de la presentació del futur hospital del grup Quirónsalud a Badalona | Europa Press

El grup Quirónsalud prepara l'obertura d'un nou hospital a Badalona. La construcció del centre, que serà el primer de caràcter privat a la ciutat, suposarà una inversió per a Quirón de 40 milions d'euros, i oferirà serveis i atenció en totes les especialitats mèdiques. L'obertura del nou hospital s'espera per l'any 2023.

El nou centre, segons ha informat la companyia en un comunicat, tindrà 15.000 metres quadrats distribuïts en cinc plantes i, segons ha informat l'Ajuntament de la ciutat, s'ha presentat al Centre Internacional de Negocis de Badalona. L'activitat de l'hospital està, segons ha informat Quirón, 100% digitalitzada.

L'hospital estarà situat, segons ha comunicat el grup, a l'avinguda Navarra de Badalona, entre els carrers Ramón Rubial i la Seu d'Urgell.

Més informació
Quirón lidera un dels millors grups sanitaris d'Europa
Avui et destaquem
El més llegit