VIA Empresa i les persones

VIA Empresa va néixer fa 7 anys, el 2013. Un diari empresarial 100% digital, i en català. Una proposta arriscada en un moment en què qualsevol negoci digital havia de ser escalable i global. Volum, usuaris i més volum. Fem memòria, era el 2010 quan el primer iPad va veure la llum. Llegir diaris en línia era tendència però encara sense èxit assegurat. El seu propòsit, una mirada constructiva i positiva sobre el teixit empresarial català, informació funcional pels actors econòmics del nostre país.

"VIA Empresa l'empeny amb entusiasme un grup de joves periodistes, persones amb somnis, valors, i, sobretot amb el cor que posen a cada paraula dels seus articles, a cada trucada, a cada acte i a cada tema"

Vaig conèixer el diari de la mà de la que llavors era la seva directora, Laia Corbella, arran d’una entrevista a les oficines de Social Car. La Laia, sens dubte una professional amb ambició periodística i valors, però sobretot amb cor. Recordo aquella entrevista, ben preparada i molt professional, però de les què per una espècie de màgia creen vincle.

Més info: Cedir el teu vehicle de franc al personal sanitari

Pots pensar que és un tema de química personal, hi ha persones amb les que simplement connectes. Però la veritat es que la historia és repeteix amb cada persona de l’equip de VIA Empresa que he anat coneixent, m’ha passat amb la Neus, l’Aiats, el Víctor, el seu actual director.

¿I això per què? Perquè al VIA Empresa l'empeny amb entusiasme un grup de joves periodistes, persones amb somnis, valors, i, sobretot amb cor. Un cor que posen a cada paraula dels seus articles, a cada trucada, a cada acte i a cada tema. I què pots dir quan et deixen formar part d’un projecte així? Doncs, bàsicament donar les gràcies.

"Gràcies per deixar-me participar sempre que puc amb la meva opinió a fer créixer la llavor que vàreu plantar i que avui va camí de ser un arbre, robust, referent per dels agents econòmics del país"

Gràcies per deixar-me participar sempre que puc amb la meva opinió a fer créixer la llavor que vàreu plantar i que avui va camí de ser un arbre, robust, referent per als agents econòmics del país. No només feu periodisme, sinó que feu vibrar als vostres lectors. Felicitats, VIA Empresa, felicitats equip!

Més informació
Habemus Papam!
Mar Alarcón: "El cotxe només s'utilitza un 2% del seu temps"
Avui et destaquem
El més llegit