La ciutat de L'Havana, a Cuba
La ciutat de L'Havana, a Cuba

10 destinacions sense WiFi per desconnectar durant les vacances

L'Havana lidera el rànquing amb el 98% dels seus hotels sense connexió a Internet

Vivim tot el dia connectats al mòbil i a Internet. El dia a dia a la feina gira sempre al voltant d'Internet i és per això que cada cop més persones busquen desconnectar no només de la feina sinó també del mòbil durant les vacances. Per això, el buscador de viatges Kayak.es ha elaborat una llista de les 10 destinacions que ofereixen més quantitat d'hotels sense connexió WiFi, amb l'objectiu de gaudir d'unes vacances relaxades i sense estar envoltat de l'estrès que provoca, alguns cops, estar tot el dia connectat al mòbil.

La ciutat de L'Havana, a Cuba, lidera el rànquing de destinacions per gaudir de l'anomenada desintoxicació digital. L'accés a la xarxa és molt limitat en aquest país i el 98% dels hotels de la capital cubana no ofereixen connexió WiFi.

Destinació % hotels sense wifi
L'Habana 98%
Seül 27%
Pequín 24%
Tòquio 24%
Nova Delhi 24%
Xangai 24%
Marràqueix 23%
Kuala Lumpur 19%
Hanoi 16%

Les destinacions asiàtics també són una bona opció si es vol desconnectar completament. A Manila, la capital filipina, i a Seül, la capital de Corea del Sud, el 27% dels seus hotels no ofereix WiFi. Les segueixen, amb una quarta part dels hotels sense connexió a la xarxa (24%), Pequín (la Xina), Tòquio (Japó), Nova Delhi (l'Índia) i Xangai (la Xina).

I si no es vol anar a desconnectar tan lluny de casa, la capital del Marroc també és una bona opció. Marràqueix alberga gairebé un 23% d'hotels sense Internet. Completen el rànquing Kuala Lumpur, a Malàisia (19%) i Hanoi, al Vietnam (16%).

Per tant, oblida't del mòbil perquè en aquestes destinacions només l'utilitzaràs per fer fotografies i penjar-les a les xarxes socials quan les vacances s'hagin acabat.

Més informació
Les millors apps per a cada tipus de viatger
Menys del 35% dels treballadors desconnecten durant les vacances
Les 30 regions més turístiques d’Europa
Avui et destaquem
Comentaris