7 llibres d'empresa per Nadal

VIA Empresa et recomana un seguit de títols que poden ajudar-te a millorar les teves habilitats i animar-te a emprendre, a més pots aconseguir-los en el nostre sorteig

Els llibres sempre són un bon regal Els llibres sempre són un bon regal

Si ets afortunats que aprofita el mes de desembre per fer unes petites vacances, és una bona oportunitat per agafar un llibre i cultivar els teus coneixements sobre gestió. O si no tens aquesta sort, potser estàs buscant alguna recomanació per regalar un manual bàsic per a un futur emprenedor. Sigui quin sigui el motiu, aquí tens un total de 7 llibres pensats per als qui volen ampliar els seus coneixements en economia, management, finances, màrqueting o, com no, descobrir alguns detalls curiosos sobre les empreses més exitoses.

- Participa en el SORTEIG d'aquests llibres al final d'aquest article -

Cómo se ganan (y se pierden) las grandes cuentas

Autor: Daniel Gómez Visedo

Editorial: Libros de Cabecera 

L'activitat comercial és un dels treballs més creatius i enriquidors que es poden exercir en una empresa. El treball comercial és per a persones optimistes i animoses, sense por a la negativa i amb capacitat per aixecar-se després d'una caiguda. Per desenvolupar una llarga i fructífera carrera com a comercial de grans comptes s'han de desenvolupar cinc virtuts bàsiques: organització, proactividad, prudència, autonomia i respecte. Per tant, les característiques essencials necessàries per a l'exercici d'aquesta professió no veten, d'inici, a ningú. 

Com es guanyen (i es perden) els grans comptes és el llibre que qualsevol executiu de comptes hauria de llegir. Condensa l'après en la vida professional de l'autor i el state-of-the-art de totes aquelles disciplines relacionades amb aquesta activitat.

Con la misma piedra

Autor: Miguel Ángel Ariño i Pablo Maella

Editorial: Ediciones Urano

A Iceberg a la vista, els autors ens van explicar quins eren els deu principis per prendre decisions encertades. Ara ens porten els deu errors que tots cometem a l'hora de prendre decisions. Errors en els quals caiem una vegada i una altra per no tenir clara la forma com ens afecten al moment de decidir. Un llibre senzill i directe ideal per tenir a mà cada vegada que tinguem dubtes sobre determinades decisions, o quan hàgim de fer eleccions importants en la nostra vida professional i personal.

 

 

Despegar

Autor: Christian Rodríguez Fornós

Editorial: Profit Editorial

Iniciar una aventura empresarial pot ser de tot menys fàcil. Per això, amb aquest llibre aprendràs d'una manera amena i molt realista els passos i etapes que viuràs i els principals reptes als quals hauràs d'enfrontar-te. De la idea fins al final del teu projecte, passant per el/els soci/s, l'equip, el mercat o els inversors.

El seu autor, Christian Rodríguez, és expert en tendències qualitatives de mercat, emprenedor des dels 17 anys, fundador de més de sis companyies en sectors molt diferents però amb un comú denominador: la innovació i revolució d'aquest sector. És mentor i col·laborador en reconegudes acceleradores digitales, professor, conferenciant i, el més rellevant per a ell, un somiador. Està feliç de viure en l'era de la revolució tecnològica, on la revolució en els negocis i mercats actuals solament acaba de començar. Aquest llibre t'ajudarà a prendre totes les teves decisions. Prepara't, perquè en 5, 4, 3, 2, 1... desenganxa el teu projecte!

175 ideas para alcanzar tus metas

Autor: Álvaro Merino

Editorial: LID Editorial

A través de 175 idees, l'autor ens proposa activar el nostre talent pas a pas amb la finalitat d'aconseguir totes les metes que ens proposem a la vida. Per si això no fos suficient, ens convida a fer una passejada per aquest territori on no sempre anem i, no obstant això, és l'únic que importa: nosaltres mateixos.

Al llarg de les seves pàgines trobaràs les respostes (o noves preguntes per fer-te) a si les creences ens limiten o ens potencien. Veuràs com l'optimisme ens ajuda com un trampolí des d'on saltar a nous reptes, recordaràs que no hi ha millor companyia que la de les emocions i, sobretot, et desafiaràs a tu mateix. En definitiva el llibre ens impulsa a detenir-nos i qüestionar-nos tot abans d'abraçar les idees, ja que sense una profunda atenció és complicat calibrar alternatives i prendre decisions encertades.

Solo puede quedar uno

Autor: Sílvia Forés

Editorial: Plataforma Editorial

Entrar en un procés de selecció per accedir a un lloc de treball idoni és cada vegada més habitual i necessari en un entorn laboral tan exigent com el d'avui dia. Els candidats solen plantejar-se una sèrie de preguntes: Què pensarà de mi el seleccionador? Haig de trucar-lo o millor m'espero? Estaré a l'altura de les seves expectatives si no reacciono de seguida? Per què m'ha descartat si semblava el preferit? És normal que triguin tant a donar-me resposta? Sílvia Forés, gran experta en l'àmbit dels recursos humans i la selecció de persones, trenca falsos mites i ens endinsa, de forma distesa i amena amb nombroses anècdotes i vivències, en les claus d'aquests processos.

Els secrets que fins ara han estat guardats gelosament per professionals del món de la selecció per fi surten a la llum amb aquesta obra a través d'un canvi de paradigma que passa per obtenir la complicitat del seleccionador com a arma per aconseguir un objectiu comú: l'anhelat lloc de treball.

¡Hoy voy a emprender!

9788416583461

Editorial: Profit Editorial

Autor: Alexis Díaz Lorenzo

Emprendre a temps parcial sense abandonar la teva activitat professional principal és possible! Encara que estudiïs o treballis, si organitzes bé el teu temps i dónes els passos idonis en el teu projecte, pots emprendre sense abandonar la teva ocupació principal, minimitzant així els teus riscos i optimitzant al màxim les teves oportunitats.

Aquest llibre et mostra els passos que has de seguir per emprendre a temps parcial i quins són les claus que t'acostaran a l'èxit sense córrer riscos innecessaris. Per a això, l'autor analitza el cas real d'un negoci que, seguint aquest sistema d'emprenedoria, ha aconseguit créixer cada any de manera impressionant.

 

El libro de los hábitos productivos

Autor: Ben Elijah

Editorial: LID Editorial

El llibre dels hàbits productius t'ajudarà a ser molt més eficient, tant a casa com en el treball, gairebé sense esforç. A través de vuit senzills hàbits convertiràs la procrastinació en productivitat i aprendràs a gestionar millor el teu temps i les teves tasques. Veuràs com per fi podràs acabar amb la teva llista de coses per fer i tota aquesta sobrecàrrega que et suposava no poder amb tot, es convertirà a plaer per haver-ho assolit i per tenir més temps per a tu.

El secret per desenvolupar cadascun d'aquests hàbits s'explica de forma senzilla i atractiva perquè puguis aplicar-ho a la perfecció en el teu dia a dia, reforçant la teoria amb petits consells, diagrames i il·lustracions.

 

A VIA Empresa celebrem el Nadal sortejant sis lots d'aquests llibres entre els lectors. Si vols optar a emportar-te un d'aquests regals, omple el següent formulari i participa en el sorteig. Tens temps fins a l'1 de gener de 2018.

 

Més informació
Com construir relacions reals? Sense 'likes'
El preu de l'habitatge lliure registra l'augment més elevat des del 2007
Impactar les emocions per guanyar
Avui et destaquem
El més llegit