Parking Pizza estrena nou local a la Gran Via de Barcelona

La cadena de pizzes gurmet ja prepara el seu desembarcament a Madrid

Berta Bernat i Marcos Armenteras, propietaris de Parking Pizza | Poldo Pomés Berta Bernat i Marcos Armenteras, propietaris de Parking Pizza | Poldo Pomés

Ara farà només tres anys que Berta Bernat i Marcos Armenteras van prendre la decisió d'obrir el primer Parking Pizza; un concepte de pizzeria gurmet -llavors no vist a Barcelona- que naixia al carrer Londres. Molt poc temps després obrien el seu segon i exitós local, al cèntric passeig de Sant Joan: Parking Pizza i Parking Pita. I no va passar més temps fins que les pizzes napolitanes amb masses fermentades i alvèol ben reconeixible, coronades amb ingredients gurmet s'havien ja instal·lat a l'imaginari culinari de Barcelona. Va seguir una quarta obertura en dos pisos (Parking Pizza i Parking Sótano, dedicat a la carn) al Passatge Marimón. La parella d'empresaris estrena el seu cinquè local a Barcelona, una nova pizzeria en una localització immillorable – Gran Via 57, cantonada amb Muntaner– i anuncien que continuaran creixent.

“Trobar un bon local a Barcelona no és tasca senzilla -reflexiona Armenteras-, però una vegada el trobes, visualitzes que aquest és el lloc adequat”. El nou local és prou a prop de plaça Universitat i això significa afluència turística i de públic juvenil que fa seva la plaça a diverses hores del dia. Un local amb molta llum i el seu segell personal ja reconeixible: taules compartides i tamborets de cartó reciclat. “Tampoc no tenim un públic definit. Ens visiten parelles, famílies, joves… a qui no li agrada una bona pizza?”, assenyala. A ningú amb dos dits de front.

Pioners de les pizzes gurmet a Barcelona

Toppings atractius i combinacions una mica arriscades | iStock
Toppings atractius i combinacions una mica arriscades | iStock

Les de Parking han trobat la fórmula perfecta perquè tots volguem repetir: toppings atractius i combinacions una mica arriscades, però que donen amb el seu segell personal. La de Formatges: gorgonzola, taleggio, pecorí, escalunyes i sàlvia, la de Sobrassada picant de Mallorca, taleggio i farigola o la de Pepperoni, tomàquet i fonoll, donen una pista de les claus de la cuina de Parking Pizza: herbes fresques i producte italià de màxima qualitat combinat amb ingredients locals per aconseguir combinacions de sabors delicats, però també saboroses. Tot plegat, en un ambient d'informalitat industrial, però amb un disseny d'interior chic molt pensat. "Ens agradava especialment aquesta ubicació pels grans finestrals que donen a dos carrers i que permeten veure què passa a dins", analitza l'empresari.

Més info: La família de Parking Pizza estrena un 'steak bar'

L'espai manté la distribució: taules llargues corregudes i nous detalls fruit de la col·laboració entre els propietaris i Skye Maunsell Studio per a 55 comensals a l'interior i 24 a la terrassa que presideix la cantonada de Gran Via amb Muntaner.

Evolució empresarial fora de Barcelona

Per a aquest nou projecte, el matrimoni ha comptat, a més, amb la incorporació de Santiago Font Torent com a CEO de l'empresa, una obertura que marca un punt d'inflexió i una nova etapa amb amplitud de mires i voluntat de créixer ordenadament i dintre del seu model. "El següent pas és l'expansió a Madrid on ja hem trobat el local adequat i estem ultimant les obres", avança Font Torent. L'aterratge està previst per a finals del 2023 i preveu obrir almenys tres locals més els pròxims mesos. "És un creixement ampliat, però que no suposarà, en cap cas, l'estandardització dels diferents locals, que continuaran tenint la seva pròpia personalitat i ànima", detalla. El següent pas serà Saragossa i després “ja ho veurem”.

Parking Pizza

Direcció: Gran Via de les Corts Catalanes, 576, 08011 Barcelona

Telèfon: 934 00 30 82

Preu mig: 20 euros

Més informació
La primera pizza a domicili: una història re(i)al
Avui et destaquem
El més llegit