CA | ES

Think Punk per sobreviure al caos a la vida i a l'empresa

Ecequiel Barricart proposa recuperar el desafiament i l'espontaneïtat del 'punk' per declarar una revolució en la pròpia experiència i efectuar un canvi global

'Think Punk' és el llibre sobre pensament creatiu d'Ecequiel Barricart 'Think Punk' és el llibre sobre pensament creatiu d'Ecequiel Barricart

En un món avorrit i cansat, atrapat en un caos desmoralitzant —molt semblant al que va veure néixer el punk en la dècada de 1960— sorgeix “Think Punk”, una forma d'entendre la vida i l'empresa diferent, creativa, allunyada de convencionalismes paralitzants. Un món paral·lel on tornar a respirar, vibrar i somriure. Això és el que planteja Ecequiel Barricart en el seu llibre publicat per Urano. La filosofia “Think Punk” proposa recuperar el desafiament i l'espontaneïtat del punk per declarar una revolució en la pròpia experiència i, des d'aquí, projectar el canvi a escala global. Amb un estil atrevit i provocador, Barricart brinda secrets i inspiració per portar a la pràctica idees, projectes i desafiaments des de la metodologia “Think Punk”. Una nova mentalitat per sortir del desencantament, tallar radicalment amb el costat més gris de l'actualitat i passar a l'acció des de l'absoluta fidelitat a un mateix.

Més info: La millor cistella (i la més amarga) de Pau Gasol

ECEQUIEL BARRICART

El reconegut expert en marca personal ens presenta un mètode basat en la intuïció i la creativitat que es pot aplicar tant a l'àmbit professional com als objectius vitals. Segons ell mateix, "una aproximació fresca i diferent a la creativitat". L'antimètode per a la vida, els projectes i l'empresa.

La filosofia Think Punk  és un pensament radical i valent, reivindicatiu, proactiu, que empeny els individus a ser creatius i participar al món des del cor. Es tracta de recuperar el propi codi d'expressió i les seves emocions. A més, tracta de pensar solucions radicalment contràries; un pensament creatiu basat en el punk que pot ser útil en qualsevol procés de creació i íntimament necessari en els temps en què vivim, en els quals els efectes de després de la crisi estan fent que cedim el lideratge al caos i a la mediocritat. "Es tracta de ser radicals, de passar a l'acció, de provocar i trencar el sistema per tal de sortir del caos".

Ecequiel Barricart és creatiu i escriptor i també és autor d'altres llibres com ara Tú eres Dios y tu marca personal tu religión o El tigre, el oso y el dragón, que va escriure en col·laboració amb Andrés Pascual. La seva història està farcida de música, mitjans de comunicació i creativitat, un recorregut que el va dur a crear YOU MEDIA l'any 2000, l'agència de disseny i comunicació líquida que aglutina les seves "passions". També és soci i director creatiu de Dragóon Sportsbrand 2.0, dedicada al disseny de marca i comunicació 2.0 de futbolistes d'elit.

Més informació
La publicitat en temps d’Alaska i Mario
El dònut com a teoria econòmica
Avui et destaquem
El més llegit