VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin

El nostre perfil de Linkedin creix més del 35% aquest any i se situa per davant de les principals capçaleres del país

VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin VIA Empresa, el diari líder en català a Linkedin

VIA Empresa és el diari líder en català a Linkedin, per davant de les principals capçaleres del país que escriuen en el nostre idioma. Més de 4.500 seguidors i un creixement del 35% durant el 2021, apuntalen el lideratge en una xarxa social clau i estratègica per al nostre mitjà.

Cada dia publiquem la nostra selecció d'articles principals, des d’entrevistes a temes clau, articles d’opinió, reportatges en profunditat i nous descobriments d'empreses. 

Periodisme de qualitat

El ràpid creixement dels nostres seguidors a Linkedin constata l'aposta pels continguts de qualitat, amb un periodisme que neix del lideratge compartit, de la pluja d’idees, de no quedar-nos només amb el titular, sinó que anem més enllà, i això és per a nosaltres el més important. Així com un periodisme optimista, constructiu, responsable i compromès amb el territori.

VIA Empresa és l'altaveu de les pimes, els autònoms, les startups, les grans empreses, l'empresa familiar i tots aquells agents que creuen que la innovació i el talent és l'única forma de crear valor i diferenciar-se. Amb mirada constructiva. Apostem per aquelles entitats que tenen cura tant de les relacions com dels resultats. Empreses conscients i sostenibles que creuen que les persones donen sentit a les empreses i van més enllà de l'èxit econòmic. Amb informació funcional i rellevant que es converteixi en font d'inspiració de bones pràctiques empresarials. 

Formar part de la nostra comunitat de Linkedin és senzill: només has d'entrar en aquest enllaç i fer-te seguidor.

Més informació
VIA Empresa ja té Telegram
VIA Empresa, Premi Pime 2020 a la llengua com a eina de cohesió
VIA Empresa rep el Premi Llengua Nacional
Víctor Costa, director de VIA Empresa, premi a la millor trajectòria en la difusió econòmica
Avui et destaquem
El més llegit