El Bar del VAR Això no interessa a ningú!La pregunta clau en aquest moment és si els socis del Barça encara són avui propietaris del club Per Albert Roura
Tiquet restaurant Fronda Pasaje, un restaurant al Born amb un fong que té gust de filetEn aquest restaurant ‘plant-based’ de Barcelona un argentí defensa la cuina vegetal amb una original proposta Per Lourdes López
Afterwork Ametllers en flor entre barrancs infinitsTejeda celebra la 52a edició de les seves Festes de l'Ametller en Flor Per Redacció VIA Empresa
Tiquet restaurant Com fer una bona fondue i 3 restaurants per menjar-la a BarcelonaAmb aquest fred venen de gust coses calentes i una fondue amb amics és un bon pla. T'ensenyem com preparar-la i tres llocs per gaudir-la a la nostra ciutat Per Lourdes López
Cafè d'aeroport Des d’Àustria: els Alps i el negoci de l’esquíI si un dels costos de la transició energètica és no poder esquiar (tant com voldríem)? Per Ariadna Romans