Un 40% d'empreses utilitzen la IA per millorar la productivitat

L'Estat espanyol és el quart país a escala europea en venta de robots i moltes empreses ja integren la intel·ligència artificial per a millorar la productivitat

L'Advanced Factories del 2019 | Cedida L'Advanced Factories del 2019 | Cedida

La transformació industrial ha avançat a una velocitat de vertigen i les empreses han d'adaptar-se cada vegada més ràpid als canvis tecnològics que succeeixen al nostre voltant. Un recent estudi de la UOC ha assenyalat que 4 de cada 10 empreses ja ha integrat la intel·ligència artificial per millorar la productivitat. No en va, Espanya se situa en el quart lloc a escala europea en venda de robots i dades recents també apunten a que les empreses robotitzades venen cinc vegades més que les que no ho estan. 

Més info: La valenciana, Regió Industrial Europea 2020

Amb l'objectiu d'analitzar els desafiaments de cada sector de la indústria i de dotar als directors de IT de les eines fonamentals per a la millora de la productivitat del seu negoci, Advanced Factories reunirà en el CIO’s Summit a responsables d'innovació i tecnologia líders en diferents sectors per a debatre sobre l'impacte de les tecnologies 4.0 en la productivitat.

Dimecres 4 de març, dins de l'agenda del Industry 4.0 Congress, els CIO’s de les empreses industrials podran descobrir les tecnologies 4.0 que protagonitzaran la dècada vinent, com ho fessin en l'anterior la robòtica i els sistemes d'automatització,perquè els ajudin a la millora de la productivitat i al desenvolupament de nous models de negoci: Intel·ligència Artificial, IoT, ciberseguretat, Cloud Industrial, Digital Twin, 5G, Big Data, robòtica i automatització industrial.

Més informació
Advanced Factories impulsa les startups més innovadores de la indústria 4.0
La gran setmana de la innovació industrial arriba a Barcelona amb Advanced Factories
Avui et destaquem
El més llegit