La gran setmana de la innovació industrial arriba a Barcelona amb Advanced Factories

Més de 350 empreses presentaran les últimes tecnologies emergents i els sistemes d’automatització i solucions per construir les fàbriques del futur

Advanced Factories porta la gran setmana de la indústria a Barcelona | Cedida Advanced Factories porta la gran setmana de la indústria a Barcelona | Cedida

Advanced Factories, el major esdeveniment sobre indústria 4.0 que celebra la seva pròxima edició del 3 al 5 de març a Barcelona, obre el registre per assistir a la trobada anual per als professionals del sector industrial. En la passada edició, més de 16.000 directius es van donar cita a l’Advanced Factories per descobrir les últimes solucions en automatització industrial, màquina-eina, robòtica i noves tecnologies per a millorar la competitivitat de la indústria.

Després de tres anys, Advanced Factories es consolida com l’esdeveniment de referència per als professionals de sectors industrials com l’aeronàutica, alimentació, automoció, ferroviari, salut, siderúrgia, tèxtil i energia que busquen les últimes innovacions per transformar les seves plantes en fàbriques 4.0. A més, l’Industry 4.0 Congress, el major congrés europeu sobre indústria avançada i digital, un màster de tres dies en el qual descobrir les darreres tecnologies emergents a través de casos reals aplicats a diferents indústries.  

Més info: Advanced Factories aposta per una nova indústria sostenible i inclusiva

Advanced Factories presenta aquest any una nova visió per a la indústria en la que descobrir la transformació digital i la innovació, amb especial importància a les aplicacions d’intel·ligència artificial, bessó digital, IoT, blockchain, Big Data, Cloud Industrial o ciberseguretat. Tot això de la mà d’empreses com ABB, Accenture, AMADA, Delta, HP, Infaimon, Igus, Bosch Rexroth, Schunk, Siemens, Trumpf, T-Systems, Universal Robots, Festo, Mitsubishi, Beckhoff i Pilz, entre moltes altres. Una zona expositiva que aglutinarà propostes i solucions en automatització industrial, digital manufacturing i indústria 4.0 amb l’objectiu de d’ajudar a la transformació digital del sector, millorar la competitivitat i aportar la seva part de protagonisme al creixement econòmic del país.

En paraules d’Albert Planas, director d’Advanced Factories, “el sector industrial ha estat tradicionalment un sector que, dins d’apostar per la innovació, s’ha mantingut en la certesa dels processos coneguts, la qual cosa ocasiona por al canvi. Les nostres fàbriques necessiten abraçar les noves tecnologies i des d’Advanced Factories volem ser l’instrument transmissor de totes les novetats que estan impulsant la competitivitat industrial i ser el motor de canvi per al sector”.

Amb una agenda específica per a cada professional, directors generals, responsables d’IT i els caps de planta o operacions de cada sector podran conèixer les eines digitals que necessiten per impulsar la seva indústria. Així, diverses empreses mostraran els seus casos d’èxit en la implementació de diferents tecnologies, com a exemple de lideratge en la transformació del seu sector.

A més, aquest any l’Industry 4.0 Congress posarà especial enfocament en apropar la tecnologia a qualsevol pime i professional. “Els proveïdors d’automatització troben una barrera d’entrada en la comercialització i implementació dels seus productes pel dèficit d’habilitats digitals, cosa que porta a la servitització dels sistemes o a una oferta ampliada”, destaca Óscar Iñigo, director de l’Industry 4.0 Congress. Per això, el congrés té com a objectiu ajudar a què l’automatització i la tecnologia sigui més atractiva per a la indústria per aconseguir fàbriques més eficients i sostenibles. Sempre sense oblidar la necessitat d’atraure talent al sector industrial, especialment femení.

Però Advanced Factories és més que una fira a l’ús. A més de l’Industry 4.0 Congress i d’una zona expositiva amb més de 350 firmes, l’esdeveniment ofereix una infinitat d’activitats com el Leadership Summit, els Factories of the Future Awards 2020, l’Industry Startup Forum, el Talent Marketplace o tours tecnològics, proporcionant un networking únic. Una cita imprescindible que se celebrarà a Barcelona del 3 al 5 de març de 2020, donant pas a la gran setmana industrial.

Més informació
Advanced Factories premiarà els projectes més innovadors d'indústria 4.0
La Indústria 4.0, i la connectivitat marcaran l'Advanced Factories del 2020
Avui et destaquem
El més llegit