"L'abastament a Catalunya està garantit"

La distribució alimentària envia un missatge de tranquil·litat davant l'avanç del coronavirus

Els grans distribuïdors asseguren que l'abastiment a Catalunya està garantit tot i el coronavirus | ACN Els grans distribuïdors asseguren que l'abastiment a Catalunya està garantit tot i el coronavirus | ACN

Foment Comerç, que agrupa les principals patronals de cadenes i empreses de distribució alimentària a Catalunya, ha volgut enviar aquest dimarts un missatge de "màxima tranquil·litat" a la ciutadania davant de "l'alarmisme generat" sobre el menjar als supermercats pel coronavirus. "L'abastament de productes està totalment garantit".

La patronal reitera a través d'un comunicat que no hi ha "perill" per proveir a la ciutadania d'aliments ni de productes de primera necessitat. De fet, remarca que el sector de la distribució a Catalunya i l'Estat espanyol "és un dels més robustos, sòlids i eficients, amb presència en gairebé tots els municipis".

Més info: Quatre apunts (econòmics) sobre el coronavirus

D'altra banda, Foment Comerç fa una "crida a actuar amb normalitat, prudència i racionalitzar la por" per "evitar l'alarmisme". "Tot i la complexitat de la situació derivada del coronavirus, les empreses asseguren que l'abastament a Catalunya està garantit", afirmen.

Més informació
El preu del coronavirus
Si el coronavirus t'aïlla, estàs de baixa per accident laboral
BBVA, Santander, Volkswagen... Com reaccionen les grans empreses al coronavirus?
Avui et destaquem
El més llegit