Els llits d'Airbnb deixaran 40 MEUR al MWC

La plataforma de lloguer de pisos espera rebre 45.000 viatgers a la ciutat de Barcelona i marcar un nou rècord

Airbnb es reivindica com un dels abanderats de l'economia col·laborativa Airbnb es reivindica com un dels abanderats de l'economia col·laborativa

Més de 45.000 viatgers utilitzaran Airbnb per allotjar-se a Barcelona durant el Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona entre el 26 de febrer i l'1 de març. Segons ha informat aquest dimarts la plataforma, aquesta xifra suposa un nou rècord de viatgers que opten pel web de lloguer de pisos durant aquestes dates, i ha destacat que tindrà un impacte econòmic a Barcelona de gairebé 40 milions d'euros i de més de 5 milions d'ingressos per als amfitrions.

El 2017, les persones que es van allotjar a Barcelona durant el MWC a través d'Airbnb van ser 40.000 i aquesta xifra va generar una activitat econòmica per a la ciutat de 28 milions d'euros.

Segons la companyia, el preu mitjà d'una nit reservada a través de la plataforma pel MWC és de 66 euros, i 97 cèntims de cada euro són ingressos directes per a l'amfitrió local.

El general manager d'Airbnb Màrqueting Services a Espanya, Arnaldo Muñoz, ha destacat que la companyia ajuda a estendre els beneficis del MWC a les famílies locals, "oferint a més gent de tot el món la possibilitat d'atendre a aquest prestigiós esdeveniment".

Coincidint amb el MWC, Airbnb va anunciar recentment el seu compromís d'ajudar a portar més dones al congrés oferint allotjament gratuït com a part del seu nou programa womenUp, ja que l'any passat només el 23% dels visitants eren dones.

Més informació
Airbnb s'endú les dones al MWC
Hi ha gairebé tants pisos buits a l'Eixample com anuncis d'Airbnb
Airbnb, enemic o aliat?
"Si Airbnb ha guanyat no és per la tecnologia"
Avui et destaquem
El més llegit