Anna Navarro deixa NetApp després de 12 anys

Considerada la dona més influent del món en tecnologia per la revista 'Analytics Insight', encara es desconeix quina serà la seva nova aventura professional

Anna N Schlegel, vicepresidenta de NetApp i dona més influent del món en tecnologia | Cedida Anna N Schlegel, vicepresidenta de NetApp i dona més influent del món en tecnologia | Cedida

Anna Navarro, coneguda professionalment com Anna N Schlegel, ha anunciat que deixa NetApp, l'empresa de Silicon Valley on treballa des de fa 12 anys. Després d'haver passat pels càrrecs de senior manager, directora i directora sènior, va accedir al lloc que ocupava actualment, de vicepresidenta de la firma líder mundial d'emmagatzematge de dades.

La mateixa Navarro ho ha explicat amb un missatge a LinkedIn, on no ha detallat quina serà la seva nova aventura professional. A més de la seva feina a NetApp, és cofundadora de diverses ONG, com Women in Localization, una entitat que dona suport a les dones en el món laboral. 

Més info: Anna Navarro: “Guardem les dades d’empreses com Pfizer”

Navarro va néixer a Olot el 1968. És llicenciada en filologia anglesa i alemanya a la UB i fa 28 anys que viu a Silicon Valley. Entre d'altres empreses, ha treballat a Cisco Systems, Xerox, VMware o VeriSign. El desembre passat va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia 2020 per la revista Anaytics Insight.

Més informació
La dona més influent del món en tecnologia, Anna Navarro, és catalana
Avui et destaquem
El més llegit