La catalana Anna Navarro és l'empresària més admirada al món

La revista Ciolook reconeix a l'olotina pel seu “lideratge competent” que la converteix en “una de les millors expertes en globalització del món”

Anna N Schlegel, la dona més influent del món en tecnologia | Cedida Anna N Schlegel, la dona més influent del món en tecnologia | Cedida

La catalana Anna Navarro Descals, més coneguda amb el seu nom empresarial Anna N Schlegel, ha estat reconeguda com a la dona empresària més admirada al món per la revista nord-americana Ciolook, segons ha avançat el diari Exterior.cat. Fa poques setmanes l'olotina anunciava que deixava NetApp, l'empresa de Silicon Valley on treballava des de feia 12 anys. Navarro ho explicava en un missatge a LinkedIn, on no detallava quina serà la seva nova aventura professional. Així doncs, tot i haver deixat una de les empreses més influents als Estats Units en termes de dades, Navarro segueix sent una de les dones empresàries més estimades arreu.

Tal com ha indicat la revista Ciolook, l'empresària destaca pel seu “lideratge competent” que la converteix en “una de les millors expertes en globalització del món”. A més, Navarro és cofundadora de diverses ONG, com Women in Localization, una entitat que dóna suport a les dones en el món laboral, i per tant, no només es dedica als negocis sinó que també reconeix que el paper de la dona és molt important en el món laboral. I és que, el passat gener, en una entrevista a VIA Empresa, l'empresària catalana recordava que "a totes les companyies on ha estat ha mirat quantes dones hi havia en cada equip, i els nombres sempre eren molt baixos". És per això que Navarro és considerada no només una empresària exitosa sinó un referent mundial.

L'empresària és l’actual vicepresidenta del departament de producte, mercat internacional i globalització vdeProcore Technologies, una empresa amb seu a Califòrnia (Estats Units) de programari de gestió de projectes de construcció número 1 al món. L'olotina és licenciada en filologia anglesa i alemanya a la UB i fa 28 anys que viu a Silicon Valley. Entre d'altres empreses, ha treballat a Cisco Systems, Xerox, VMware o VeriSign. A part, el desembre passat va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia 2020 per la revista Anaytics Insight.

Més informació
La dona més influent del món en tecnologia, Anna Navarro, és catalana
Anna Navarro deixa NetApp després de 12 anys
Avui et destaquem
El més llegit