Rècord d'assistència a l'Smart City amb un 17% més de visitants

Més de 21.000 persones han passat durant aquests tres dies per l'esdeveniment sobre ciutats intel·ligents i, d'aquestes, un 57% són internacionals

Un visitant a l'Smart City Expo World Congress treballant | ACN Un visitant a l'Smart City Expo World Congress treballant | ACN

L'Smart City Expo World Congress (SCEWC) ha tancat l'edició del 2018 amb rècord d'assistència, segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat. L'esdeveniment ha superat els 21.000 visitants, un 17% més que en l'edició de l'any passat en què van participar 18.000 persones. Un 57% dels assistents han estat internacionals.

Durant tres dies, el certamen dedicat a innovació urbana ha reunit més de 700 ciutats dels cinc continents, 844 expositors i més de 400 ponents. El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha assegurat en el mateix comunicat que "any rere any" l'esdeveniment sobre ciutats intel·ligents "reforça el seu posicionament com el principal esdeveniment mundial" d'aquest àmbit.

Serrallonga ha celebrat que fires com l'Smart City Expo "contribueixen a situar Barcelona com a ciutat que aposta per la innovació i la tecnologia al servei de la qualitat de vida urbana". L'esdeveniment ha coincidit amb el saló sobre eficiència i sostenibilitat per a l'aigua Iwater que ha reunit més de 4.000 visitants. En conjunt, els dos esdeveniments han reunit aquesta setmana més de 25.000 visitants de 146 països al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, així com 970 empreses.

Més informació
L'Smart City acollirà 20 empreses i centres tecnològics catalans
Quins beneficis té viure en una 'smart city'?
L'Smart City trenca tots els rècords
Avui et destaquem
El més llegit