L'Smart City acollirà 20 empreses i centres tecnològics catalans

La Generalitat comptarà amb un expositor de 420 metres quadrats anomenat 'Smart Catalonia'

La Generalitat comptarà amb els expositors individuals de les 20 empreses | Europa Press La Generalitat comptarà amb els expositors individuals de les 20 empreses | Europa Press

Unes 20 empreses i centres tecnològics catalans participaran en la vuitena edició del saló Smart City Expo World Congress (SCEWC) 2018, que se celebrarà del proper 13 al 15 de novembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona,

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, la institució disposarà d'un expositor de 420 metres quadrats anomenat Smart Catalonia, que comptarà amb els expositors individuals de les 20 empreses i centres tecnològics catalans. L'expositor disposarà de plafons informatius sobre els cinc eixos prioritaris del Govern en matèria de polítiques digitals, l'estratègia Smart Catalonia i d'altres projectes i iniciatives de la Generalitat en aquest àmbit.

A través d'Acció i en el marc del congrés, la Generalitat també organitzarà un Brokerage Event, que consistirà en la programació d'entrevistes bilaterals de 20 minuts entre les empreses i centres tecnològics catalans i d'altres d'arreu del món.

37 països

En aquesta edició s'han programat més de 1.300 reunions que comptaran amb la participació de 400 empreses procedents de 37 països.

La Generalitat també durà a terme activitats com presentacions i participacions en conferències i taules rodones, així com reunions internacionals, en el marc del congrés.

Des de la primera edició del SCEWC, la Generalitat ha participat en la fira "per donar visibilitat a Catalunya com a referent mundial" en l'àmbit de les smart cities, promoure a escala local i internacional l'estratègia Smart Catalonia i "facilitar oportunitats de negoci" de les pimes catalanes del sector.

Més informació
Quins beneficis té viure en una 'smart city'?
L’Smart City s’estrena al Brasil
L'Smart City trenca tots els rècords
Avui et destaquem
El més llegit