“A Barcelona Activa fem possible històries com aquestes”

Testimonis d’oportunitats, reorientacions professionals i projectes que tiren endavant amb el suport de Barcelona Activa

Irene Puente, orientadora laboral | Barcelona Activa Irene Puente, orientadora laboral | Barcelona Activa

En els darrers quatre anys hem acompanyat 162.000 persones i hem donat suport a 35.000 empreses. Hem gestionat 28,8 milions d'euros en línies d'ajuts i 7,6 milions en subvencions extraordinàries. Pels serveis d’ocupació han passat prop de 87.000 persones, 29.000 de les quals menors de 30 anys. Hem acompanyat 32.000 emprenedors/ores i hem allotjat 500 empreses a les nostres incubadores. 48.000 persones han fet formació tecnològica i hem format prop de 3.000 programadors/ores.

Unes xifres molt importants però sobretot uns resultats que impacten a la vida de moltes persones, i així ho hem volgut mostrar en una sèrie de vídeos curts documentals on hem recollit 4 històries de persones usuàries de Barcelona Activa que ens permeten parlar del què fem a nivell d’ocupació de qualitat, ocupabilitat jove, talent digital i emprenedoria.

A Barcelona Activa fem possible històries de vida com la de la Irene, el Jordi, el Juan Carlo i la Patrícia. Són testimonis d’oportunitats, reorientacions professionals i projectes que tiren endavant amb el suport de Barcelona Activa.

Irene Puente, orientadora laboral

És testimoni d’Ocupabilitat jove. Web de referència barcelonactiva.cat/joves

La Irene va estudiar psicologia però al dedicar-s’hi dia a dia va veure que no era per ella. Gràcies a un curs professionalitzador de Barcelona Activa ha aconseguit treballar en allò que realment li agrada: l’orientació laboral.

Coneix aquí la seva història.

Juan Carlo Castillo, programador

És testimoni de talent digital - IT academy. Web de referència barcelonactiva.cat/itacademy

El Juan Carlo va canviar la dansa per la programació després de formar-se a la IT Academy de Barcelona Activa. Ara es dedica al sector TIC, que li permet conciliar la seva vida personal i professional.

Coneix aquí la seva història.

Jordi Conejero, CMO d'Union Avatars

És testimoni d’Emprenedoria i Empreses. Web de referència barcelonactiva.cat/emprenedoria

El Jordi va arribar a Barcelona Activa amb una idea, que s’ha fet gran a la Incubadora de Glòries. Union Avatars és una startup que ofereix solucions d'avatars personals per poder projectar-los a internet d’una manera immersiva.

Coneix aquí la seva història.

Patrícia Matos, instal·ladora de plaques solars

És testimoni d’Ocupació de qualitat. Web de referència barcelonactiva.cat/treball

La Patrícia va fer un gir a la seva vida després de fer un curs de Barcelona Activa i Holaluz per ser instal·ladora de plaques solars. Ara ha trobat el seu lloc i sent que té un futur a l’àmbit laboral.

Coneix aquí la seva historia.

Pots veure aquests vídeos i el resum de les quatre històries en el canal de YouTube de Barcelona Activa.

Més informació
Barcelona Activa presenta un pressupost de 65 MEUR pel 2023
Barcelona Activa promou la indústria 4.0
Obre El Convent de Barcelona Activa
Avui et destaquem
El més llegit