Barcelona s’incorpora a la xarxa de la Finestreta Única Empresarial

La Generalitat i l’Ajuntament signen un conveni de col·laboració per agilitzar els tràmits d’autònoms i empreses

 Fotografía de familia del acto de firma del convenio para el despliegue de la Finestreta Única Empresarial | ACN Fotografía de familia del acto de firma del convenio para el despliegue de la Finestreta Única Empresarial | ACN

Autònoms i empreses de Barcelona ja podran accedir a partir d’ara als serveis de la Finestreta Única Empresarial (FUE) per agilitzar tràmits administratius. Així ho han acordat aquest dijous en un conveni de col·laboració l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, en un acte presidit pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. El Govern estima que uns 375.300 autònoms i unes 279.500 empreses de tot Catalunya podran beneficiar-se de la FUE, que els suposarà un estalvi total de 38,4 milions d’euros. “Un estalvi en temps, en tràmits administratius, en burocràcia... un estalvi que ha d’anar dirigit allà on és necessari, que és a l’economia productiva”, ha remarcat Torrent en concloure la signatura del conveni, al Palau Robert.

Així doncs, en el cas que un autònom vulgui obrir un negoci, per exemple, ja no caldrà que busqui per les diferents webs quins són els tràmits a fer, sinó que tan sols haurà de consultar-ho al Canal Empresa o a la web de l’Ajuntament.

Més informació
Un sistema amb 13 trams de cotització per als autònoms
Més d'un milió d'euros en formació i assessorament per a autònoms
Avui et destaquem
El més llegit