Barcelona inverteix 17 MEUR per finançar 807 projectes econòmics innovadors i de proximitat

En les 6 convocatòries (2017-2022) els ajuts, les formacions i els serveis han arribat a 5.000 empreses i més de 20.000 persones

Impulsem el que fas Impulsem el que fas

L’Ajuntament de Barcelona, a través del programa Impulsem el que fas de Barcelona Activa, ha destinat 17 milions d’euros al finançament de 807 projectes econòmics innovadors i de proximitat, i ha finançat 540 entitats, per donar resposta a les necessitats dels barris i dels districtes. El programa d’impuls socioeconòmic ha realitzat 6 convocatòries realitzades entre el 2017-2022, amb ajuts, formacions i serveis que han arribat a 5.000 empreses i més de 20.000 persones, el 50% en risc d’exclusió social.

Les dades les ha presentat Barcelona Activa a la Jornada Impulsem el que fas on entitats, empreses i persones treballadores autònomes beneficiades en alguna de les sis edicions del programa. El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ha qualificat l’Impulsem el que fas com “una experiència d’èxit que ens ha ajudat a donar vida als barris, impulsant la cohesió social i creant llocs de treball. Gràcies a iniciatives com aquesta estem fent de Barcelona una ciutat més pròspera, inclusiva i sostenible i generant oportunitats a tots els racons de la ciutat”.

La finalitat del programa és millorar la situació econòmica fomentant la dinamització de locals en planta baixa, la innovació socioeconòmica, l’ocupació de qualitat, el turisme responsable i sostenible, l’alimentació sostenible i el consum responsable, i la distribució urbana de mercaderies d’última milla.

Més informació
Barcelona Activa impulsa un nou espai a Sant Andreu
Comença el programa Blu-Up per a projectes d’economia blava
Pujar al tren de la Barcelona emprenedora i treballadora
Avui et destaquem
El més llegit