El món immobiliari reunirà 7.000 professionals a Barcelona amb el The District

Del 19 al 21 d'octubre, el nou esdeveniment internacional analitzarà les principals tendències d'inversió pel 2023

Presentació de The District a Madrid | The District Presentació de The District a Madrid | The District

Barcelona acollirà The District, un nou esdeveniment internacional que reunirà 7.000 professionals del sector del Real State. Del 19 al 21 d’octubre, la capital catalana serà el punt de referència, a escala europea, del món immobiliari amb la presència de representants de fons d’inversió, fons sobirans, capital d’inversió, bancs finançadors, operadors, promotors, brokers, agències comercialitzadores, consultors i gestors de propietats, entre altres. L’objectiu de la trobada és debatre sobre les estratègies d’inversió per l’any 2023. 

“Volem que The District sigui una font de coneixement que ajudi a preveure els reptes, que durant tres dies es puguin dur a terme contactes de qualitat i, a la vegada, l’esdeveniment sigui una gran oportunitat de networking pels seus assistents”, explica Juan Velayos, president del certamen. El desenvolupament de les estructures de mercat de capitals, el compliment dels criteris ESG, la transformació dels asset classes (Environmental, Social and Governance), el coliving o l’aplicació de les noves tecnologies als projectes immobiliaris seran alguns dels eixos temàtics de l’esdeveniment. 

La zona d’expositors comptarà amb la participació de 250 firmes com AEDAS Homes, Anticipa, Becorp, Busquets y Galvez, CBRE, Cevasa, Colonial, JLL, Masteos, Metrovacesa, Neinor Homes, Savills, Servihabitat, Testa Home, Woodea o Zennio. L’organització de The Direct, dins del congrés, també ha creat el Leadership Summit un dinar entre empresaris del sector immobiliari i les autoritats polítiques per impulsar connexions reals.

Més informació
The District convertirà Barcelona en la capital europea del Real Estate
Barcelona acollirà The District, un "Davos" immobiliari
Avui et destaquem
El més llegit