Barcelona acollirà una trobada internacional de Zones Franques

Del 7 al 9 de novembre de l'any vinent, el DFactory acollirà la Conferència de Zones Franques d'Iberoamèrica

Interior de l'edifici del DFactory | Consorci de la Zona Franca Interior de l'edifici del DFactory | Consorci de la Zona Franca

Barcelona ha estat triada com a seu de la Conferència de Zones Franques d'Iberoamèrica, tal com ha decidit l'assemblea general de l'Associació de Zones Franques de les Amèriques, en una reunió celebrada a República Dominicana. El col·lectiu representa un total de 13.000 empreses repartides per 25 països.

L'esdeveniment a la capital catalana es durà a terme entre els dies 7 i 9 de novembre de l'any vinent, a les instal·lacions del DFactory. Al país caribeny, Pere Navarro ha destacat el caràcter innovador, tecnològic i sostenible de tots els projectes vinculats al Consorci de la Zona Franca. L'organisme públic té una facturació de 60 milions d'euros, procedents en gran part de la gestió de patrimoni.

A tall d'exemple, el delegat especial ha destacat l'ecosistema d'empreses al voltant del mateix DFactory i la voluntat que aquest node sigui un punt de referència de la indústria 4.0 al sud d'Europa. Per un altra banda, la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, ha estat reelegida com a vocal de la junta directiva de l'Associació de Zones Franques de les Amèriques.

Més informació
Blanca Sorigué (CZFB): "Al Consorci no vivim dels impostos de ningú"
El DFactory acollirà el projecte Icil Lab
El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, més d'un segle de feina
Avui et destaquem
El més llegit